Kiffen metsästää avauspisteitään Lappeenrannassa

Edellisessä ottelussaan PK Keski-Uusimaalle kirvelevän 2-4-kotitappion kokenut Kiffen tavoittelee kauden avauspisteitään keskiviikkona, kun joukkue matkustaa PEPO:n vieraaksi Lappeenrantaan.

Edellisen ottelun tulos oli Mustille Hurmureille pettymys. Uskoa tulevaan luo kuitenkin pelin toinen puoliaika, jota Kiffen hallitsi mukavasti ja teki lopussa kaksi maalia. Myös kauden ensimmäiset minuuttinsa pelannut tärkeä puolustaja Ilmari Lappalainen otti heti paikkansa Kiffenin alakerrasta.

Sarjan suurimpiin suosikkeihin lukeutuva PEPO on aloittanut kautensa väkevästi. Neljästä ensimmäisestä ottelustaan joukkue on voittanut kolme ja pelannut yhden tasan. Joukkue on kolmen pelin voittoputkessa ja löytyy sarjan toiselta sijalta, joten Kiffenillä on hyvinkin mahdollisesti edessään tiukka iltapuhde. Ottelun jälkeen vetäydytään tauolle, ja seuraava peli pelataan vasta 17. heinäkuuta, jolloin kohdataan Mikkelissa MiPK.

Myös viime kaudella Kiffen ja PEPO pelasivat samassa lohkossa. Joukkueet kohtasivat kertaalleen Lappeenrannassa, ja PEPO voitti vahvan avausjaksonsa ansiosta 3-1.

Keskiviikon ottelu käynnistyy Kimpisen urheilukeskuksessa kello 19.00.

Kiffenin vieraspelimatkan Lappeenrantaan tarjoaa yhteistyökumppanimme Kultajousi

Kultajousi
Kultajousi

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *