Kiffen mukaan naisfutikseen

Kiffen tekee paluun naisfutiksen kilpasarjoihin 35 vuoden tauon jälkeen, kun Mustat Hurmurittaret ilmoittautuivat alkavalle kaudelle Palloliiton Eteläisen alueen Neloseen sekä perinteikkääseen Suomen Cupiin.

– Joukkueen pelaajat ovat pääosaisin kahdesta raitapaitaisesta joukkueesta, sinivalkoisesta ja mustakeltaisesta. Erinäisten syiden vuoksi aloimme etsimään uutta joukkuetta, jossa voisimme jatkaa meille niin rakasta jalkapalloa samalla rungolla. Juttelimme muutaman muunkin joukkueen kanssa, mutta Kiffenissä asiat sujuivat eteenpäin nopealla aikataululla.  Alkavalla kaudella olemme mukana naisten Suomen Cupissa ja Nelosessa, ja tavoitteeksi olemme asettaneet nousun Kolmoseen. Suomen Cupissa olisi kiva mennä mahdollisimman pitkälle ja kaataa siinä matkalla vaikka muutama ylempisarjalainen, kommentoi Mustien Hurmurittarien yhteyshenkilö Ella Arkko.

– Tervetuloa Kiffeniin, on todella hienoa, että saamme Kiffeniin naisjoukkueen pitkästä aikaa! Kasarilla Kiffenin naisjoukkue sijoittui silloisessa SM-sarjassa useamman kerran viidenneksi. Tuohon on toki vielä matkaa, mutta tärkeintä on tarjota joukkueelle paikka pelata ja tukea heidän toimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Pieni toive Suomen Palloliiton Eteläisen piirin toimistolle: toivotaan, että Mustat Hurmurittaret saisivat pelata mahdollisimman monta kotiottelua Bolliksella!  Ja kaikille Kiffen-henkisille: mennään kentän reunalle aina kun se on mahdollista kannustamaan joukkuetta! Jari “Barre” Barskille vielä erikoiskiitos kun toi viestin ideariihen kautta esille, sanoo Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman.

Lisätietoja Kiffenin naisfutiksesta antaa Ella Arkko: ella.arkko@fckiffen.fi – 040 411 1607