Syyskierros käynnistyy Klaukkalassa

Kiffen avaa sarjakauden syyskierroksen NJS:n vieraana lauantaina. Ottelu Klaukkalan urheilualueen nurmella alkaa klo 17.00.

Kiffen hyvissä asemissa

Kiffen on sarjassa neljännellä sijalla, yhdeksän pistettä sarjakärki JIPPOa perässä. Kevätkierros päätettiin Keravalla kärkiottelussa PKKU:n vieraana, jossa Kiffenin arvokas voitto vesittyi aivan viimeisillä minuuteilla. Tasatuloksen 1-1 myötä Mustat Hurmurit seilaavat kuitenkin kolmen pelin tappiottomassa putkessa.

Valmennustiimin tulokas Atte Wahlstedt toteaa, että Kiffenin kauden ensimmäinen puolikas oli mukavasta pistesaaliista huolimatta jokseenkin ristiriitainen.

– Vähän kaksijakoiset fiilikset jäi. Välillä ollaan oltu erittäin hyviä, mutta samalla ollaan menetetty liikaa pisteitä. Toivotaan, että syyskierroksella pystytään kääntämään noita maalin pelejä eduksemme, Wahlstedt näkee.

Kiffen sai kuluneella viikolla ikäviä uutisia, kun Töölön pallokentän luonnonnurmen remontti alkoi odotettua aikaisemmin. Remontin myötä Mustat Hurmurit joutuvat jälleen evakkoon rakkaalta kotikentältään. Tilanne vaikuttaa myös joukkueen harjoitteluun.

– Lomaa vietettiin koko viikko PKKU-pelin jälkeen ja maanantaina treenattiin taas. Treeniviikko on kuitenkin ollut vähän rikkonainen. Bolliksenhan piti mennä remonttiin vasta PPJ-pelin jälkeen, mutta se menikin vissiin jo eilen, joten yksi harjoitus putosi pois. Mutta perjantaina vedetään vielä hyvät valmistavat treenit ja ollaan valmiita lauantaina!

Kiffen juhli kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kauden ensimmäisen kohtaamisen Kiffen voitti Bolliksen tekonurmella 3-0. Tasaisen ja maalittoman avausjakson jälkeen Mustat Hurmurit menivät menojaan Peik Koskisen, Riku Heinosen ja Tejan Deenin osumilla. Wahlstedt muistuttaa, että selvä voitto ei kerro koko totuutta.

– Kova joukkue on vastassa. Vaikka voitimme keväällä 3-0, se peli olisi ensimmäisellä puoliajalla yhtä hyvin voinut kääntyä vieraille. Eli meidän on pakko tulla hyvällä asenteella peliin. Jos jokainen pelaajamme tulee lauantaina oikealla asenteella, meillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kolme pistettä, Wahlstedt uskoo.

Kiffeniltä ovat varmasti sivussa Jere Pulkkinen ja ensi viikolla harjoitusvahvuuteen palaava Cheikh Toure sekä pelikieltojaan kärsivät Valtteri Karlsson ja Rasmus Ruismäki. Muutaman muun pelaajan yllä leijuu vielä kysymysmerkki.

NJS aivan kintereillä

NJS esiintyi kauden ensimmäisellä puoliskolla kaksijakoisesti, mistä kertoo sekin, että joukkue ei pelannut yhtäkään tasapeliä. Voittojen ansiosta pisteitä on kuitenkin kertynyt mukavat 18, joiden myötä Teemu Savukosken luotsaama palokärkiparvi on sarjan kuudennella sijalla, vain pisteen verran Kiffenin alapuolella. Joukkueella on alla kaksi voittoa maalierolla 8-0, kun se kaatoi Futuran ja LaPan. Etenkin kotipelissä LaPaa vastaan joukkue esiintyi pirteästi ja sai onnistumisia laajalla skaalalla. Joukkueen paras maalintekijä on kuudesti osunut Joonas Manninen.

Livelähetys tarjolla

Ottelu lähetetään suorana lähetyksenä InStat TV:ssä. Kiffenin mediatiimi kiittää kotijoukkue NJS:aa ottelun striimauksen mahdollistamisesta.

Striimin katsominen vaatii rekisteröitymisen sivulle sekä katseluoikeuden ostamisen hintaan 5,90 €. Seuraa näitä ohjeita, jos et ole vielä rekisteröitynyt:

  • Mene osoitteeseen instat.tv
  • Klikkaa ”Registration” ja anna sähköpostiosoitteesi ja määrittele oma salasanasi
  • Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, klikkaa sitä aktivoidaksesi tilisi. Huomioithan, että sähköpostiviestin saapuminen vaihtelee eri osoitteiden välillä alle minuutista jopa puoleen tuntiin. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.
  • Osta katseluoikeus antamalla luottokorttitietosi järjestelmälle
  • Lähetys alkaa klo 16.45
  • Voit katsoa ottelun uudelleen niin monta kertaa kuin haluat
  • Kohokohdat ottelusta ovat katsottavissa seuraavana päivänä InStat TV:ssä