Kiffen palasi talvilomalta

Talvilomaa viettäneet Mustat Hurmurit kokoontuivat eilen maanantaina kauden ensimmäiseen viralliseen treenitapahtumaan hiljaisessa Talin hallissa.

Aivan kaikki viime kauden Mustat Hurmurit eivät paikalla olleet, sillä muutama heistä laskee aamuja valtion palveluksessa ja pari on siirtynyt opiskeluiden perässä EU:n rajojen ulkopuolelle. Heidän jättämää aukkoa paikkaamaan yrittäviä testipelaajia oli paikalla kymmenkunta, lisäksi tulevan viikon aikana uusia haastajia ilmestynee treeneihin vielä ainakin viitisen kappaletta.

Valmennuskaksikko Seppo Felt ja Mako Tukiainen kommentoivat ensimmäisiä yhteistreenejä seuraavasti:

– Yllättävän vähän olivat pojat kiloja keränneet parin kuukauden aikana. Se kuinka hyvin pohjia on vedetty selviää ensi viikolla, kun päästään normaaliin treenitahtiin. Tämä viikko mennään vielä kevennetysti, ensi viikolla alkaa varmasti hiki virrata. Ihan ensi silmäyksellä “Spigen” (Samuli Heiska) liike näyttää todella kevyeltä, olisiko loukkaantumiskierre nyt sitten historiaa. Ja viime keväänä loukkaantuneen Axel Andersonin paluu Aasian opintomatkalta tuo myös kivaa kilpailutilannetta maalivahtiosastolle, Matias Sauramaa kun viettää kevään Meksikossa. Vielä kun hän saa lääkäriltä luvan aloittaa täysipainoisen treenaamisen niin hyvältä näyttää.

Kiffenin preseasonin harjoitusottelukalenteri on myös lyöty lukkoon, jokkue pelaa yhdeksän harjoitusottelua ennen kauden alkua.