Kiffen striimaa Winterliigan ottelunsa

Kiffenin mediatiimi on päättänyt kokeilla otteluiden livetuotantoa tammikuussa alkavan Winterliigan osalta ja tulee tämän hetkisen suunnitelman mukaan striimaamaan ainakin osan Kiffenin otteluista. Myös Talin hallissa pelattavien harjoitusotteluiden tuotanto on harkinnassa.

Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi päätöstä.

– Tämän hetken tietojen perusteella Winterliigan ottelut pelataan suljettujen ovien takana, ja haluamme kuitenkin hieman joukkueen otteita faneillemme näyttää, tällöin striimaus jää ainoaksi vaihtoehdoksi. Päätöstä tukee myös seuramme hallituksen halu kasvattaa Mustien Hurmureiden tunnettuutta ja tehdä perinteikkäästä Kiffenistä entistä houkuttelevampi yhteistyökumppani. Kaluston puolesta voimme tuottaa striimit periaatteessa monikameratuotantona, ja talven aikana tulemme harjoittelemaan sitäkin. Aluksi toki mennään ihan yhdellä kameralla, mutta samalla voimme harjoitella myös vaativimpiakin tuotantoja monipuolisin grafiikoin. Toki ihanteellista olisi löytää talkoovoimilla toimivaan mediatiimiimme muutama käsi lisää, esimerkiksi media-alan opiskelija tai juuri valmistunut henkilö, joka kaipaa työkokemusta. Tai vaikka henkilö, jolla on kiinnostusta kuvaamiseen tai editointiin. Talven aikana kerättyjen kokemusten perusteella teemme sitten päätöksiä kesän kotiotteluiden mahdollisesta tuotannosta etäkannattajiemme iloksi, Wikman toteaa.

Jos olet kiinnostunut liittymään mediatiimiin ja tulemaan osaksi lämminhenkistä Kiffen-yhteisöä, ota yhteyttä sähköpostitse kiffen@fckiffen.fi ja kerro hieman lisää itsestäsi ja miten haluaisit auttaa mediatiimiämme. Voit esimerkiksi toimia kuvaajana, hoitaa grafiikoita tai vaikka selostaa otteluita.