Kiffen taistelee e-jalkapallon Suomen Cupissa

Kiffen lähtee todella kovalla kaksikolla taistelemaan seurahistorian ensimmäisestä e-jalkapallon Suomen Cupista. Mestaruutta jahtaavat Suomen maajoukkueen kärkipelaajiin kuuluvat Erno “Egoapina” Parkkonen ja Jesse “Kossu72” Kosamo.

Suomen Cupissa pelinä toimii EA SPORTS™ FIFA 22 ja turnaus pelataan PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleilla. Kiffenin kanssa samaan lohkoon arvottiin FC Jazz Porista, FC Komar/2 Turusta, HIFK, Koivukylän Palloseura, Muuramen Yritys, PK-35 Helsingistä ja Turun Palloseura.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi:

– E-urheilu on kovaa vauhtia kasvava urheilumuoto, ja Kiffen haluaa olla mukana kehittämässä sen seuratoimintaa Suomessa ja samalla etsimässä uusia kontaktipintoja kymmenien tuhansien e-urheilua harrastavien suomalaisnuorten pariin. Saimme värvättyä kaksi kovan luokan kotimaista nimeä joukkueeseemme, ja tänä vuonna elätellään pieniä toiveita, että cup-juna puksuttaa pitkälle. Ja sitten huhtikuussa edustusjoukkueen oma taival alkaa perinteikkäämmässä Suomen Cupissa. Valitettavasti Kiffen/3:n cup-unelma kaatui eilen Matinkylän illassa, kun kapealla miehistöllä liikkeellä olleet “Valkoiset Hurmurit” jäivät EsPan jalkoihin selkein lukemin.

Palloliiton järjestämään e-jalkapallon Suomen Cupiin osallistui viime vuonna yli sata suomalaista joukkuetta. Mestaruuden nappasi Tampereen Ilvestä edustanut Joona “Krompe” Vaajala.

Seuraa Kiffenin matkaa e-jalkapallon Suomen Cupissa täältä!

Huom! Otteluohjelman aikataulu on alustava ja tulee muuttumaan vielä useampaan otteeseen. Päivittelemme otteluiden vahvistuneita peliajankohtia.