Kiffenin vieraaksi NJS

Kiffen havittelee perjantaina neljättä perättäistä täyttä pistepottia, kun Pallokentälle saapuu NJS Nurmijärveltä. Samalla päästään pelaamaan ensimmäinen peli Bolliksen luonnonnurmella. Myös yhteistyökumppanimme ETKO on mukana tarjoamassa laadukkaita panimotuotteita.

“Pystymme voittamaan jokaisen joukkueen”

Kiffen haki edellisestä ottelustaan makean voiton MyPasta. Hankalan alun jälkeen joukkue käänsi pelin itselleen.

– Se oli kova ja hyvätempoinen peli. Ensimmäiset 15 minuuttia olivat vähän vaikeita, kuten ajattelimmekin. Ideana oli kuitenkin se, että vaikka takapakkia alussa tulisikin, niin pidetään pää kylmänä ja keskitytään omaan pelaamiseen, koska tiedämme, että pystymme pelaamaan ja pitämään palloa. Se palkitsi meidät sitten. Saatiin paikkoja koko ajan, päästiin johtoasemaan ja pidettiin se loppuun asti, Emil Lehtinen kertoo.

Kiffen pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa treenaamaan Bolliksen rakkaalle luonnonnurmelle. Tiistaina saatiin vielä ilouutinen, kun nurmi varmistui perjantain NJS-kotiottelun pelipaikaksi.

– Itselleni nämä tiistain treenit olivat ensimmäiset nurmella ja jalat ovat vielä sen verran kipeät, etten saanut kaikkea irti. Onhan se aina kiva päästä nurmelle pelaamaan ja treenaamaan, joten hyvillä fiiliksillä olen kuitenkin, Lehtinen toteaa.

Lehtinen onnistui maalinteossa pari kierrosta sitten kasvattajaseuraansa Futuraa vastaan.

Kolossimainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja on esiintynyt alkukaudesta väkevästi.

– Lisää maaleja halutaan tietenkin, toki voitot ja pisteet ovat kaikkein tärkeimpiä. Joukkueena on mennyt ihan hyvin. Se Atlantis Akatemia -peli nyt oli mitä oli, säästä johtuen myös, mutta mielestäni joukkueessa on hyvä meininki ja hyvä henki. Mielestäni joukkueena meille annetaan omat vahvuudet käsiimme, jolloin pääsemme pelaamaan omaa peliämme, mikä on hyvä juttu.

Kiffen on lohkossa kolmantena yhden ottelun vähemmän GrIFK:ta ja Atlantis FC Akatemiaa pelanneena. Jos joukkue voittaa perjantaisen rästipelinsä, nousee se sarjakärkeen.

Hyvät tulokset ovat nostaneet joukkueen itseluottamuksen korkealle.

– NJS on taatusti kova jengi, joka taistelee ja yrittää varmasti pelata futista. Mutta lähdemme pelaamaan samanlailla omaa peliämme. Osaamme pitää palloa ja pystymme voittamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa. Pidetään pallo meillä, väsytetään vastustaja, pelataan omaa peliä ja tehdään paikoista, koska niitä osaamme luoda.

NJS sarjassa viidentenä

Vastustaja NJS on pelannut alkukaudesta vaihtelevasti ja löytyy sarjan keskikastista viidenneltä sijalta. Palokärkiparvella on alla kaksi tasapeliä sarjakärki GrIFK:sta (1-1) ja JäPS/47:stä (2-2).

NJS solmi täksi kaudeksi Ykkösliigan Käpylän Pallon kanssa yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta KäPa:n rekisteröidyt pelaajat voivat käydä pelaamassa Kakkosessa NJS:n riveissä ilman erillistä siirtomaksua farmisopimussääntöjen mukaisesti. Sopimuksen turvin NJS:ssä onkin esiintynyt mm. viime vuonna Kiffeniä vastaan Futuran paidassa tuhojaan tehnyt nuori hyökkääjä Benjamin Rekola sekä piikki Willem Haapiainen ja keskikentän Arttu Auranen. Maalinteko on jakautunut tasaisesti: NJS on tehnyt seitsemän maalia, joista kaksi on viimeistellyt Tomi Grönthal. Joukkueen veräjää vartioi kokenut oma kasvatti Otso Knuuttila.

NJS:n uudeksi päävalmentajaksi nimettiin täksi kaudeksi Sarkhan Huseynov, ja pitkään joukkuetta luotsannut Teemu Savukoski jatkaa valmennustiimin jäsenenä.

NJS oli viime kaudella sarjan ainoa joukkue, jonka Kiffen onnistui peittoamaan molemmissa kohtaamisissa. Klaukkalan helteestä Kiffen haki 1-0-voiton, ja Bolliksella loppulukemat olivat Muslim Markhiyevin lisäaikaosuman myötä 2-1. Molemmat joukkueet ovat tämän vuosikymmenen Kakkosen vakiokalustoa. Keskinäisistä otteluista Kiffen on voittanut neljä, NJS kaksi ja kerran on pelattu tasan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Kiffen (@fckiffen)

Kohtaamiset 2020-luvulla

5.8.2023 Kiffen – NJS 2-1
13.5.2023 NJS – Kiffen 0-1
23.7.2022 NJS – Kiffen 1-1
10.5.2022 Kiffen – NJS 3-0
16.10.2021 NJS – Kiffen 1-0
3.9.2021 Kiffen – NJS 2-0
8.11.2020 Kiffen – NJS 0-4

Tejan Deen viimeisteli kaksi vuotta sitten loppulukemiksi 3-0. Kuva: Juhani Järvenpää

Tervetuloa Bollikselle!

Kiffen – NJS perjantaina 24.5. klo 19.00 Töölön pallokentän nurmella (Pallokenttä 2).

Liput 10 € (erityisryhmät 5 €) verkkokaupasta sekä portilta, jossa maksutapoina käteinen, kortti ja MobilePay. Sisäänkäynti tapahtuu Bolt Areenan päästä, Paavo Nurmen tien puoleinen portti on suljettuna koko ottelun ajan.

Bolliksen kahvio palvelee ottelutapahtuman ajan. Tarjolla mm. kahvia, teetä, limua, Chef Sepon leivonnaisia, Wotkinsin makkaroita ja Kiffenin fanituotteita.

Sääennuste povaa perjantaille aurinkoista ja lämmintä iltaa. Bollikselle avautuu myös ETKOn myyntipiste Kiffenin kotiotteluissa. Tarjolla on niin vanhoja tuttuja juomia kuin myös ETKO Brewingin kehittämiä uusia makuelämyksiä. Happy Hour -hinnat osalle tuotteista klo 18.00-18.45.

– Toivottavasti on hyvä sää, hyvä fiilis on varmasti. Hyvää futista katsottavana, hyvää juomaa ja hyvää seuraa. Mikäs olisi sen parempaa, Emil Lehtinen toteaa.

Tervetuloa Bollikselle!

Anniskelukatsomo tekee odotetun paluun. Kuva: Kalevi Hämäläinen