Kirvelevä tappio kotiavauksessa — PKKU oli parempi luvuin 2-4

Kiffenin kotiavaus Talissa päättyi pettymykseen.

La 19.6. Kiffen – PKKU 2-4 (0-3)

1. puoliaika

Ottelun alku oli tasainen. PKKU sai toisella peliminuutilla ottelun ensimmäisen kulman, mutta ei muuten aiheuttanut vaaraa. Ottelun ensimmäinen hyvä tilanne aukenikin Kiffenille. Muslim Markhiyev murtautui oikealta laidalta ja lähetti pallon maalin edustalle, mutta Demba Camaran tukijalka petti juuri vetohetkellä ja PKKU-maalivahti Robin Källman sai pallon helposti käsiinsä.

Ensimmäisen puoliajan toinen puolisko oli taas täyttä PKKU:n hallintaa ja se näkyi heti tulostaululla. Benjamin Dahlström iski lauantain ensimmäisen maalin 21. minuutilla keravalaisten hienon nousun päätteeksi. Maali tuntui lamaannuttavan hyvin aloittaneen Kiffenin ja 39. minuutilla Dahlström pääsi tekemään toisen vapaasti maalin edestä. Pari minuuttia ennen puoliaikaa Richard Tiberi jätettiin kulmapotkussa merkkaamatta ja löysähkö pusku yllätti Kiffen-maalivahti Niko Tervosen.

2. puoliaika

Kiffen suoritti kolme vaihtoa puoliajalla. Tejan Deen tuli Daniel Stevensin tilalle, Aki Meriluoto sai tehdä tilaa Ilmari Lappalaiselle ja Cheikh Toure korvasi Timo Viljasen. Vaihdot näyttivät toimivan, sillä Kiffen sai pelin juonesta kiinni. Hyvästä hallinnasta huolimatta Kiffen ei saanut heti luotua maalipaikkoja. Toisen puoliajan ensimmäinen tilanne nähtiinkin omassa päässä. Kiffen rikkoi pilkun arvoisesti ja pilkkua lähti ampumaan vierasjoukkueen Tiberi. Tervonen aavisti oikein ja torjui pilkun.

Kiffen sai torjutusta pilkusta lisäenergiaa, mutta maalipaikoille pääsy oli edelleen vaikeaa. 83. minuutilla PKKU sai toisen pilkun. Tällä kertaa vetäjä vaihtui, mutta lopputulos oli sama: Benjamin Dahlström veti pallon 15 metriä yli maalin. Minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua Kiffen onnistui vihdoin maalinteossa, kun Rasmus Ruismäki pukkasi 5 metristä pallon sisään.

Ottelun lopussa nähtiin vielä maalit kumpaankin päähän. Saku Haiko sai viimeistelyä tyhjään maaliin Kiffen-puolustuksen ja Tervosen kommunikointivirheen seurauksena ja Cheikh Toure puski 6. lisäminuutilla loppunumeroiksi 2-4.

Tuloksesta huolimatta pelissä oli hyviä pilkahduksia, varsinkin loppua kohden. Joukkueen asenne oli kunnossa ja saatiin tehtyä ensimmäiset pelitilannemaalit. Positiivista oli myös Ilmari Lappalaisen ja Dominic Savolaisen paluut pelikentille. Dominic toi johtajuutta puolustuspäähän ja Ilmari varmuutta pelinrakenteluun.

Kiffenin kokoonpano

30 Tervonen Niko
2
 Korhonen Pyry-Ville
11 Anyamele Kelechi -> 59′ 3 Pierce Leon
14 Murto Timo Severi
15 Stevens Daniel -> 46′ 17 Deen Tejan
20 Camara Demba
22 Savolainen Dominic
24 Ruismäki Rasmus
26 Meriluoto Aki -> 46′ 21 Lappalainen Ilmari
29 Markhiyev Muslim -> 71′ 7 Lohi Valtteri
32 Viljanen Timo -> 46′ 27 Toure Cheikh

1
 Mattila Elias

19 Saarinen Thomas

 

Kiffen suuntaa seuraavaksi Lappeenrantaan PEPO:n vieraaksi Kimpisen urheilukeskukseen.
Ottelu pelataan ensi keskiviikkona klo 19:00.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6  +  3  =