Korhoset jatkavat takalinjoilla

Kiffeniä jo vuosia edustaneet puolustajat Antti Korhonen, 26, ja Pyry Korhonen, 28, nähdään Mustissa Hurmureissa jälleen tällä kaudella. Futsal-parketiltakin tutut espoolaisveljekset solmivat yksivuotiset jatkot.

“Kiva pelata”

Topparina luutiva Antti aloittaa jo kuudennen kautensa Kiffenissä. Parhaiten laitapuolustajana viihtyvällä Pyrylläkin on edessään jo viides Kiffen-kausi.

Jatkamispäätös venyi kauden alkuun, mutta syitä jatkamiselle ei tarvinnut pitkään miettiä.

– Jokainen vuosi on ollut yhtä hauska! On kiva pelata, olen viihtynyt hyvin, Antti kertoo.

– Viides kausi. Hyvä sometiimi. Kiva kun saa itsestään materiaalia sosiaaliseen mediaan, Pyry velmuilee tuttuun tyyliinsä.

Tulista materiaalia.

Kauteen liittyvistä odotuksista kysyttäessä vastaukset ovat ytimekkäät.

– Mahdollisimman paljon voittoja, ei muuta, Antti toteaa.

– Joo, mahdollisimman paljon voittoja vain. Ei kiinnosta mitkään henkilökohtaiset hommat ollenkaan. Otetaan joukkueena paljon voittoja, Pyry komppaa.

Pyryn viime kauden tykitys PPJ:tä vastaan äänestettiin Kiffenin viime kauden komeimmaksi maaliksi. Vaikka huomionosoitukset lämmittävätkin, mies korostaa, että joukkue on aina etusijalla.

– Kauden maali käy aina, mutta se on vain plussaa. Jos voitetaan kaikki pelit ja teen vielä kauden maalin, niin se on kymppi plus -kausi.

Sarjakauden avaus päättyi pettymykseen, mutta kautta on vielä paljon jäljellä. Pyry uskoo, että taisteleva asenne kantaa pitkälle.

– Ruvetaan pelaamaan fudista! Ei siinä sen kummempaa. Mennään kentälle ja laitetaan Kiffen-pelipaita päälle, vedetään sata lasissa ja tapellaan joka pallosta. Annetaan kaikki irti, eikä mennä ihmettelemään sinne, vaan ollaan valmiita tekemään mitä tahansa voiton eteen.

Veljekset kertovat, etteivät ole vielä ehtineet kunnolla tutustua Kiffeniin saapuneisiin uusiin joukkuekavereihin, mutta ensivaikutelma on ollut positiivinen.

– Ainakin vaikuttavat mukavilta. Eivätköhän he ihan hyviä äijiä ole!

“Toisivat laatua jokaiseen Kakkosen ja Ykkösen joukkueeseen”

Kiffenin valmennustiimiin täksi kaudeksi liittynyt Juuso Kevari näkee Antin ja Pyryn sopimukset erittäin merkittävinä. Muutamien harjoitusten jälkeen Kevari on vaikuttunut näkemästään.

– Korhoset tuovat laatua niin puolustamiseen kuin hyökkäämiseenkin aika paljonkin. He toisivat laatua jokaiseen Kakkosen ja Ykkösenkin joukkueeseen.

– Pyry sytyttää koko jengin treenaamaan ja pelaamaan, sen olen huomannut. Katsotaan, voidaanko häntä kauden jälkeen kutsua “Legendaksi”, Kevari viittaa Pyryn tapaan viljellä legenda-sanaa milloin mistäkin.

– Antin vahvuudet ovat pallollisessa pelissä. Hänellä on siinä kaikki se, mitä topparilta tarvitaan.

Antilla on kaikki modernin topparin työkalut.

Veljekset ovat välittömästi valmennuksen käytettävissä.

VJS – Kiffen tänään klo 19.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla sekä Ruudussa!