Korona ja Kakkosen kausi 2021

Suomen Palloliitto järjesti tänään keskiviikkona kaikille Kakkosen joukkueille avoimen webinaarin, jossa keskusteltiin avoimesti pandemian tämänhetkisestä tilanteesta ja sen vaikutuksesta kauteen valmistautumiseen. Kentältä tuli monenlaista viestiä. Toisilla joukkueilla vaikutusta ei ole ollut missään muodossa, kun taas muutamilla joukkueilla valmistautuminen on ollut todella haastavaa. Seurojen tahto oli kuitenkin selkeästi se, että pyritään pelaamaan kaksinkertainen sarja. Viime vuoden ratkaisu paikallislohkoineen ei saanut juurikaan kannatusta.

Suurimmat näkemyserot tulivat esiin siinä, voidaanko sarja aloittaa suunnitellusti huhtikuun lopulla, vai olisiko kauden alkua parempi siirtää muutamalla viikolla jo mahdollisimman ajoissa. Osalle seuroista koko kauden pelaaminen ilman yleisöä ei olisi este, kun taas toisille yksi tai kaksi ottelua olisi maksimaalinen määrä.

Palloliitto järjestää lähitulevaisuudessa jokaiselle Kakkosen lohkolle vielä omat webinaarinsa, joissa pyritään löytämään sellainen toimintamalli, joka tyydyttäisi mahdollisimman montaa seuraa. Yksimieliseen ratkaisuun on tämänhetkisen tilanteen perusteella vaikea uskoa.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *