Kotiavaus lauantaina Talissa – vastassa PKKU

FC Kiffen – PKKU la 19.6. klo 14:00 Talin nurmella – pääsyliput 8 / 5 €

Pitkä odotus on ohitse, kun Mustat Hurmurit astelevat lauantaina klo 14:00 kotiyleisön eteen Talissa PKKU:ta vastaan pelattavassa Kakkosen ottelussa.

Kummankin joukkueen kausi on lähtenyt liikkeelle alavireisesti. Kiffen on kärsinyt kaksi murskatappiota vieraspeleissä. Ensin JäPS nappasi revanssin viime syksyn kotitappiolleen lukemin 5-1, ja viime lauantaina KuFu tyrmäsi mustapaidat totaalisesti 7-0-lukemin Kuopiossa. Lauantaina joukkueella onkin täydellisen kasvojenpesun paikka. Tappioputki olisi hyvä saada poikki, sillä ensi keskiviikkona Lappeenrannassa on vastassa lohkon ennakkosuosikkeihin kuuluva PEPO.

PKKU:n alkukausi pitää sisällään kolme ottelua ja yhtä monta tappiota, kotona Reippaalle 0-1, vieraissa MiPK:lle 0-2 ja kotona PEPOlle 0-2. Vähämaalisia otteluita kaikki, mutta oma maalitili on avaamatta vielä 270 peliminuutin jälkeen. Viime kauden maalitykeistä Willem Haapiainen (6 maalia) siirtyi Klubi 04 väreihin, Gnistanista lainalle saatu Richard Tiberi (6 maalia 9 ottelussa) jatkaa edelleen punapaidoissa, hänen ruutinsa on vain ollut alkukauden märkää. Toivotaan, että se ei ehdi kuivua ennen lauantain ottelua.

Kiffenin sairastuvalta kuuluu aiempaa parempia uutisia, sinne ei nimittäin tullut uusia pelaajia Kuopion reissun jäljiltä. Pelikieltoon joutui kuitenkin topparin tontilla häärännyt Misael Rearte. Elätellään kuitenkin pieniä toiveita siitä, että pari runkopelaajaa toipuisi pelikuntoon ja että yksi valtion harmaista pois päässyt nuorukainen olisi pelikykyinen.

HYVÄ MUISTAA
  • Saavuthan otteluun hyvissä ajoin, jotta vältetään ikävät jonot lipunmyynnissä.
  • Kausikortteja on vielä myynnissä portilla.
  • Noudatathan sopivaa etäisyyttä muihin katsojiin sekä jonottaessasi että katsomossa.
  • Suosittelemme käyttämään korttimaksua.
  • Mikäli mahdollista, varaathan tasarahan maksaessasi käteisellä.
  • WC-tilat ovat viereisessä Talin jalkapallohallissa, eivät kentän vieressä.
  • Seppo grillaa Wotkinsia, saatavilla on myös kahvia ja mehua sekä varmastikin myös pullaa.
  • Akkreditointipyynnöt sähköpostitse viimeistään 24 tuntia ennen ottelun alkua osoitteeseen kiffen@fckiffen.fi

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *