Lauantaina Kuopioon – vastassa KuFu98

Sarja-avauksessaan tappion kokenut Kiffen metsästää avauspisteitään lauantaina Kuopiossa, jossa joukkue kohtaa KuFu98:n. Kuopion Palloseuran reservijoukkueena toimiva KuFu on ensimmäisissä peleissään vilissyt liigatason pelaajia, joten Kiffenillä on edessään kiinnostava tulikaste. Ottelu on mielenkiintoinen myös siinä mielessä, että Kiffen ja KuFu eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet virallisessa ottelussa.

Mustat Hurmurit ovat valmistautuneet otteluun treenaamalla Talissa. Järvenpäässä kärsityn 1-5-rökäletappion jälkeen joukkueen fiilis on ollut pikku hiljaa nousussa. Lohkon kärkisijoille veikattu nimekäs kuopiolaisryhmä sytyttää varmasti pelaajat. Joukkueen loukkaantumistilanne on edelleen haastava, mutta pientä helpotusta lasarettiin toivotaan jo viikonlopun Savon sydänmaille, Kallaveden rannoille suuntautuvalle maaseutumatkalle.

Vastustaja KuFu98 aloitti sarjakautensa selvällä kotivoitolla, kun se teki MiPK:sta hakkelusta lukemin 6-0. Sitä seurasi kuitenkin kirvelevä 2-3-tappio Lappeenrannassa sarjan kärkikastiin ennakoidulle PEPOlle. KuPS:n edustusjoukkue pelaa omat ottelunsa torstaina ja maanantaina, ja lisäksi A-juniorit pelaavat sunnuntaina. Asetelmien kannalta onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon edustuksen apuja reserveille irtoaa lauantain Kiffen-peliin.

Ottelu alkaa Kuopion keskuskentällä klo 16.00 ja sitä voi seurata myös YouTubessa.

Kiffenin vieraspelimatkan Kuopioon tarjoaa yhteistyökumppanimme Kultajousi

Kultajousi

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6  +  2  =