Lauantaina tuplaottelu Bolliksella

Bolliksella vietetään lauantaina Kiffen-päivää kahden ottelun muodossa! Miesten edustus kohtaa klo 17.30 Kakkosen pelissään Atlantis FC Akatemian. Kello 20.15 on vuorossa naisten Suomen Cupin toisen kierroksen ottelu, jossa Kiffen haastaa Kakkosessa pelaavan Järvenpään Palloseuran.

Miehillä tähtäimessä sarjakauden toinen voitto

Kiffenin miehet avasivat sarjakautensa vakuuttavalla 3-1-vierasvoitolla Lahden Reippaasta. Sitä seurasi tiistaina kirvelevä cup-tappio PPJ:lle loppuhetken 0-1-maalilla.

– PPJ:tä vastaan ei ollut samanlainen peli-ilme kuin Lahdessa, mikä kostautui sitten lopussa. Kausi sai unelma-alun lauantaina, ja PPJ-peli oli ehkä hyvä herätys siihen, että Kakkosessa ei tule helppoja voittoja, puolustaja Tuomas Saarikko kertoo.

Saarikko väänsi PPJ:tä vastaan.

Cupista tuli lähtö, mutta Kakkosessa on tarkoitus jatkaa puhtaalla pelillä.

– Atlantis FC Akatemia kaatuu, kunhan uskalletaan pitää palloa ja ollaan hereillä vastahyökkäyksissä, Saarikko kiteyttää.

Myös Atlantis FC Akatemia aloitti kautensa voitolla, kun joukkue kukisti koko lohkon avausottelussa sarjanousija JäPS/47:n kotonaan maalein 2-1. Sinipunaiset käänsivät 0-1-tappioaseman 2-1-voitoksi Mohammed Bekheddan kahdella maalilla.

Naiset tavoittelevat jatkopaikkaa cupissa

Kiffenin naisten edustus eli Krunikan Friidut on aloittanut kautensa vahvasti. Joukkue voitti Suomen Cupin avauskierroksella sarjaporrasta ylempänä pelaavan NuPS:n 4-2, ja Nelosen sarja-avauksessa HPS/TB sai kyytiä 12-0.

Haaste kasvaa lauantaina, kun cupissa on vastassa naisten Kakkosessa pelaava JäPS. Kakkosdivarin sarjakausi alkaa vasta seuraavana viikonloppuna, joten cupin ottelu on järvenpääläisille kauden ensimmäinen kilpailullinen peli.

Mustat Hurmurittaret uskovat vakaasti mahdollisuuksiinsa ottelussa.

– Meidän pitäisi pärjätä ihan hyvin. JäPS on ihan perusvastustaja meistä niille, jotka pelasivat viime kaudella Klubissa, ja aina olemme heidät voittaneet. Hyvällä itseluottamuksella meidän pitäisi se handlata, vaikka kova peli siitä tulee, kapteeni Rosa Niemi toteaa.

– Vaikka olemme altavastaajia, niin siitä on kiva iskeä sitten, avauspelien maalikuningatar Sanna Ylianttila lisää.

Kiffenin naiset ovat vahvassa vireessä.

Niemi ja Ylianttila kertovat päätyneensä Kiffenin uuteen naisjoukkueeseen usean sattuman kautta. He pelasivat viime kaudella monen muun nykyisen Friidun kanssa samassa porukassa futsalia. He halusivat löytää itselleen hyvän jalkapallojoukkueen, jossa voisi pelata mukavien pelikaverien kanssa. Useista vaihtoehdoista valinta osui Kiffeniin, mitä ei ole tarvinnut katua.

– Olemme tykänneet, ja se tuki, jota olemme saaneet seuran sisältä, on ollut ihan huippua. Emme olisi varmastikaan saaneet tällaista vastaanottoa kovin monesta muusta seurasta. Kiitos siitä. Kaikki joukkueessa ovat hyvillä fiiliksillä ja tulevat innoissaan peleihin, Niemi kehuu.

Kiffen-päivän ohjelma lauantaina 20.4.

Klo 17.30: Kiffen – Atlantis FC Akatemia (miesten Kakkonen)

Klo 20.15: Kiffen – JäPS (naisten Suomen Cupin 2. kierros)

Miesten ottelun liput ennakkoon verkkokaupasta tai portilta 10 € (erityisryhmät 5 €), kausikortti vain 69 €! Maksutapoina käteinen, kortti ja MobilePay.

Naisten otteluun on vapaa pääsy. Halutessaan Friiduja voi kuitenkin tukea 5 euron kannatuspääsylipulla, johon saa kylkiäisenä kupin kahvia tai teetä. Lippuja myydään kahviossa jo miesten ottelun aikana.

Bolliksen kahvio palvelee molempien pelien ottelutapahtumien ajan. Tarjolla mm. kahvia, limua, Chef Sepon leivonnaisia, Wotkinsin makkaroita sekä Kiffen-fanituotteita.

Kiffen-päivän voi viettää myös pidemmän kaavan kautta vierailemalla naisten käsipallojoukkueen kotipelissä Pirkkolan palloiluhallissa. Kauden viimeisessä ottelussa II-divisioonassa on vastassa paikallisvastustaja Sparta. Ottelu alkaa klo 15.20. Kiffenin käsipallojoukkueiden peleihin on vapaa pääsy.

Tuomas Saarikko toivottaa katsojat tervetulleiksi.

– Kiffen-päivää kannattaa tulla viettämään, koska luvassa on varmasti maaleja, ja toivottavasti päivän päätteeksi Kiffen löytyy edelleen Kakkosen paalupaikalta ja naisten cup-juna matkaa eteenpäin.