Esport Honka Akatemia

Lauantaina vastassa Honka Akatemia

Kiffen testaa kevätkuntonsa lauantaina 15.5. Tapiolan tekonurmella pelattavassa harjoitusottelussa FC Honka Akatemiaa vastaan. Valitettavasti voimassa olevien viranomaismääräysten vuoksi otteluun ei voida ottaa katsojia.

Mustat Hurmurit ovat koko talven ja kevään ajan kipuilleet koronarajoitusten aiheuttamien haasteiden kanssa. Ensi viikolla tilanne kuitenkin helpottuu, kun Kiffen saa vihdoin aloittaa harjoittelemisen kaupungin myöntämillä vuoroilla. Huomisesta ottelusta on poissa useampi viime kauden runkopelaaja erinäisten pikkuvammojen vuoksi, mikä kuitenkin antaa samalla näyttömahdollisuuden vielä muutamalle uudelle rinkiin liittyneelle ehdokkaalle.

FC Honka Akatemia tuli viime sarjakaudella Kiffenille hyvin tutuksi kolmen keskinäisen ottelun myötä – yksi voitto, tasapeli ja tappio maalieron olleessa sopuisa 2-2. Tänä vuonna espoolaiset raitapaidat pelaavat kuitenkin B-lohkossa ja harjoitusotteluissaan Honka Akatemia on esittänyt mukiinmeneviä otteita. Yhdeksästä pelistään se on voittanut viisi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kolme. Edellisessä ottelussaan viime lauantaina joukkue peittosi PKKU:n 4–0.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3  +  4  =