Lauantaina vastassa Tampere United

Mustat Hurmurit palaavat taas huomenna lauantaina pelikentälle, kun joukkue kohtaa toistamiseen Tampere Unitedin klo 20:15 Talin hallissa alkavassa harjoitusottelussa.

Ensimmäinen joukkueiden kohtaamisista päättyi Tampereen Pirkkahallissa Kiffenille 2-1, Arttu Loukiaisen ja Samuli Heiskan onnistuttua maalieteossa. Tämän Kiffen hävisi heikon esityksen jälkeen 1-0 HPS:lle, kun taas Tampere United pelasi 0-0-tasurin A-lohkon kärkipäähän veikatun Reippaan kanssa ja hävisi kotonaan 1-0 sarjanousija Rauman Pallo-Iiroille. Molemmat joukkueet haluavat varmasti katkaista voitottomien harjoitusotteluiden putken huomisillan kohtaamisessa.

Tappiollisen HPS-ottelun jälkeen Kiffen treenasi hieman kevyemmin ja pelaajat saivat pitää pitkän viikonloppuvapaan. Tällä viikolla Mustat Hurmurit ovat saaneet nauttia talviloman eduista. Muiden joukkueiden nauttiessa talvesta on Kiffen päässyt treenaamaan poikkeuksellisesti jopa koko kentällä Talin hallissa. Valitettavasti flunssa on pitänyt osan pelaajista ja taustoista sivussa joukkueharjoituksista.

Huomiseen harjoitusotteluun Kiffen lähtee edelleen osittaisella testimiehistöllä, ja varmasti vaihtoruletti pyörii taas toisella jaksolla. Ottelun alkamisaikaa on hieman siirretty, joten lauantai-illan matsi potkaistaan käyntiin klo 20:15. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa Talin halliin!