Lauantaina vieraita Tikkurilasta

Kauden toinen kotiottelu on edessä lauantaina, kun Tikkurilan Palloseura saapuu Bolliksen tekonurmelle. Cup-pettymyksestä sisuuntunut Hurmurilauma lähtee metsästämään kauden ensimmäistä voittoa.


“Pitää olla rohkeampia”

Kiffenin tuore laitapelaaja Zakaria Osman kellotti täydet minuutit vyölleen keskiviikkoisessa cup-koitoksessa. Näyttäviä nousuja oikealta laidalta tehnyt nuorukainen ei ollut kuitenkaan tyytyväinen omaan esitykseensä debyytissä.

Kannattaa pistää numero 22 tarkkailuun.

– Peli ei sujunut itseltä niin hyvin kuin olisin halunnut. Viikonloppuna pitää pystyä parempaan ja saada hyvä tulos joukkueena.

Kiffen pääsi keskiviikkona ensimmäisen prässilinjan yli helposti, mutta keskialueelta murtautuminen ja viimeiset ratkaisut jättivät paljon toivomisen varaa. “Zakkella” on mielessä yksinkertainen resepti lauantaille.

– Meidän pitää olla rohkeampia hyökkäysalueella. On saatava hyvä energia päälle. Pitää tehdä paljon duunia kentällä ja olla tehokkaampia, niin saadaan varmasti kurssi käännettyä.

Vieraana sarjanousija

Sami Salon luotsaama TiPS nousi viime vuonna komean kauden päätteeksi suoraan Kakkoseen. 23 ottelusta 17 voittoa ja vain kaksi tappiota. Joukkueeseen on tullut kourallinen uusia pelaajia talven aikana, mm. HIFK:n organisaatiosta tuttu maalivahti Martti Puolakainen, paikalliskilpailija VJS:sta siirtynyt toppari Veeti Tuomala sekä PKKU:n hyökkääjälupaus Samuel Burton.


Kokemusta nuoreen joukkueeseen tuovat 50 maalin merkkipylvään Kakkosessa rikkonut vasen laituri Niko Haiko, Kiffenissäkiin urallaan esiintynyt hyökkääjä Mohammed Mubarik ja Palloseuraa edelliselläkin Kakkosen visiitillä (2011) edustanut puolustaja Teemu Pyhämäki.

Tervetuloa Bollikselle!

FC Kiffen – TiPS lauantaina 6.5. klo 17.00 Pallokenttä 1:llä (Bolliksen tekonurmi).

Pääsyliput: aikuiset 10 € ja opiskelijat/eläkeläiset 5 €. Maksutapoina korttimaksu, MobilePay ja käteinen. Käteistä käytettäessä toivomme tasarahaa lipunmyynnin nopeuttamiseksi.

Sisäänpääsy: ottelutapahtuman sisäänpääsy tapahtuu ainoastaan Bolt Arenan puoleisesta päädystä. Lipunmyynti sijaitsee Pallokentän kahvion kupeessa. Jonojen välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Bolliksen kahvio palvelee ottelutapahtuman ajan. Tarjolla muun muassa limua, teetä, alkoholitonta olutta, Kiffen-kahvia, Kiffen-fanituotteita, Chef Sepon leivonnaisia sekä grillistä tuttuun tapaan Wotkinsin makkaroita kuin myös hodareita.