Leo Ussher pysyy takalinjoilla: “Hyvä ja rento ympäristö”

Puolustava keskikenttäpelaaja Leo Ussher, 21, on solminut Kiffenin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Leksa saapui Kiffeniin viime elokuussa Ykkösessä pelanneesta Käpylän Pallosta. Pitkän loukkaantumisen jälkeen peliaikaa ja isoa roolia hamunnut nuorukainen otti heti paikkansa keskikentän pohjalla ja oli syksyn tärkeimpiä pelaajia joukkueessa.

– Mielestäni pystyin tuomaan lisäarvoa joukkueelle omalla tekemiselläni kentällä. Pystyn kuitenkin siitä myös parantamaan ensi kaudelle, Leksa kertoo.

Ussher paljastaa, että Kiffenissä sai jatkamaan hyvä ja rento ympäristö. Tarkoitus on olla viime kautta ylempänä sarjataulukossa ja esittää viihdyttäviä otteita kentällä.

– Tavoitteena on parantaa viime kaudesta ja olla ihan sarjan kärkikahinoissa mukana. Henkilökohtaisesti haluan auttaa vieläkin enemmän joukkuetta omalla panoksella.

Keskikentän kivikova kaksikko: Leo Ussher ja Muslim Markhiyev.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman ei peittele tyytyväisyyttään Ussherin jatkosopimuksesta.

– Leksa osoittautui viime kaudella tärkeäksi palaseksi, ja halusimme pitää hänet myös kauden jälkeen. Ymmärsimme kyllä, että hän haluaa ehkä kokeilla pääsyä ylöspäin. Olimmekin todella positiivisesti yllättyneitä helmikuussa, kun Leksa sanoi, että hän voisi ruveta taas treenaamaan. Hän teki muita töitä ja latasi akkuja talven aikana. Pääsimme kohtuullisen helposti yksimielisyyteen (jatkosopimuksesta).

Lupaavan nuoren pelaajan uskotaan ottavan ensi kaudella lisää kehitysaskeleita.

– Uskon, että tällä kaudella Leksa tulee olemaan aivan runkopelaajiamme keskikentällä. Hänellä on kuitenkin kokemusta ylempää, pelivarmuutta ja johtajuutta. Hän myös pystyy pelaamaan ylös- ja alaspäin, eikä keskikentän pohja ole välttämättä ainoa paikka, missä hän pärjää. Monikäyttöisyytensä vuoksi uskon, että Leksasta tulee olemaan meille tällä kaudella todella paljon iloa.

Kotiavaus 20 päivän päästä!

Kiffenin ensimmäinen kotiottelu lähestyy. Ensimmäisessä kotipelissä 20. huhtikuuta Bollis 1:n tekiksellä on vastassa viime kauden tapaan Atlantis FC Akatemia.

Leksa kannustaa hankkimaan Kiffenin kausikortin ja saapumaan paikalle pitkin kautta.

– Kannattaa tulla katsomaan, koska me ainakin yritetään pelata kaunista ja viihdyttävää futista ja hakea tulosta sitä kautta. Bolliksella on myös takuuvarmasti joka kotipelissä aina hieno tunnelma!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Uskallamme väittää kyseessä olevan Stadin paras hinta-laatusuhde.