Leon Pierce jatkaa puolustuksessa

Kiffenissä viime kaudella debytoinut laitapuolustaja Leon Pierce, 19, nähdään Mustien Hurmurien takalinjoilla ensi kaudellakin.

Pierce on Käpylän Pallon kasvatti ja edustanut urallaan myös HJK:ta, PK-35:tä ja Atlantis FC:tä. Avauskaudellaan Kiffenissä nuori pakki pääsi näyttämään kykyjään 10 ottelussa. Yksi hänen tavoitteistaan oli maalisarakkeen avaaminen, minkä hän tekikin kotiottelussa kasvattajaseuraansa vastaan. Kauden huippuhetkekseen Pierce nimeää kuitenkin kesäkuisen PEPO-vierasottelun Lappeenrannassa, josta Kiffen haki avauspisteensä lukemin 0-1. Pierce esiintyi laitapuolustajan tontilla erinomaisesti ja katkoi ison määrän keskityksiä.

Pierce on sopeutunut Kiffeniin hienosti, mikä olikin iso syy hänen jatkolleen mustapaidoissa. Hän myös uskoo joukkueen mahdollisuuksiin tulevalla kaudella.

– Päätin jatkaa Kiffenissä, koska koen, että meillä on vahva, kilpailukykyinen joukkue ja viihdyn Kiffenissä mahtavien jengikavereiden ja valmentajien kanssa, Pierce iloitsee.

– Tavoitteenani ensi kaudelle on voittaa pelejä ja saavuttaa mahdollisimman hyvä tulos. Ja sitä kautta ottaa askelia myös yksilönä.

Pelaajasopimustilanne 26.1.2022

Maalivahdit
Axel Anderson
Niko Tervonen

Puolustajat
Valtteri Karlsson
Antti Korhonen
Pyry Korhonen
Leon Pierce
Dominic Savolainen

Keskikenttäpelaajat
Riku Heinonen
Severi Murto
Misael Rearte
Rasmus Ruismäki

Hyökkääjät
Samuli Heiska
Mauricio Hopsu