Level: Yhteistyökumppanit

Cardplus+

Cardplus Oy on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuita tuottava yritys.

Cardplusin palveluvalikoimaan kuuluvat perinteiset muovikortit kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, henkilö- ja ID–kortit sekä näihin liittyvät palvelut. Lisäksi Cardplusin valikoimassa ovat korttipidikkeet ja kaulanauhat, mobiilikortit, VIP- ja tapahtumapassit, pääsyliput sekä RFID- ja NFC –tunnisteet ja lukijat.

Busmo Oy

Busmo Oy on tilausajoja tuottava yritys. Kuljetamme sinut juuri sinne minne haluat ja koska haluat.
Busmon tilausajobusseilla matkustat helposti, mukavasti ja edullisesti Helsingissä, Suomessa ja Euroopassa.Tavoitteenamme on aina onnistunut matka ja tyytyväinen asiakas. Busmolla matkustat vaivatta ja helposti huippuvarustelluissa busseissa, parhaiden kuljettajien kanssa.

Rekrytointitalli

Rekrytointitalli perustettiin 2014. Ystävykset Mikko ja Timo halusivat tuoda alalle jotain uutta pelkästään kovia lupauksia ja kovia hintoja vaativille rekrytointi­konsultti­markkinoille. Keskityimme pitkä­aikaisiin asiakas­suhteisiin ja läpi­näkyvyyteen.

Toimme mm. hintojen läpinäkyvyyden alalle, toimme 12 kuukauden rekrytointi­takuun osoittaaksemme, että uskomme työhömme. Haluamme pystyä katsomaan peiliin joka aamu siten, että voimme olla ylpeiltä työstämme. Ja siinä olemme onnistuneet. Tämän näkee mm. kattavassa referenssi­listassamme.

Veikkaus

Veikkauksen asiakkaat voivat luottaa siihen, että pelit ovat laadukkaita ja luotettavasti järjestetty. Asiakkaita kohdellaan tasapuolisesti ja asiakkaiden tiedoista ja varoista huolehditaan.

Veikkaus-faktoja

  • Vastuullisuus on keskeinen osa Veikkauksen toimintaa. Yhtiö toimii aktiivisesti mm. ehkäistäkseen peliongelmia.
  • Veikkauksen pelitarjontaan kuuluu niin onnenpelejä (esim. Lotto, Eurojackpot, raaputusarvat), kasinopelejä (esim. peliautomaatit, e-arvat ja digitaaliset automaattipelit) sekä vedonlyöntipelejä (esim. Pitkäveto ja Toto-pelit).
  • Pelien tuotosta jaetaan avustuksia liikunnalle, kulttuurille, tieteelle, nuorisotyölle, sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä hevosurheilulle. Katso, mihin Veikkauksen tuotto käytetään.
  • Veikkaus on valtion kokonaan omistama yhtiö.
  • Veikkauksella on yksinoikeus rahapelien järjestämiseen Suomessa. Pelitoimintaa valvoo Poliisihallitus.

Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Jos pelaaminen huolettaa, ota yhteyttä peluuri.fi

ROST & Co.

ROST & Co.

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva pienpaahtimo, jonka nimi juurtaa paahtimesta ja sen ympärillä työskentelevästä ammattitaitoisesta paahtotiimistä. Suhtaudumme kahviin intohimoisesti ja raaka-ainetta kunnioittaen. Hankimme raakapavut vastuullisilta partnereilta ympäri maailman. Siksipä sinäkin voit nauttia kaikkia ROST & Co. valmistamia kahvia hyvällä omallatunnolla. Kahvi on nautintoaine. Valmistamme omamme rakkaudella ja sen aistii. Hörppäätpä kahvin sitten kiireessä tai rauhassa, on sen oltava niin hyvää, että nautinto on aina taattu. Olemme edelläkävijä kestävän ja eettisen kahvikulttuurin rakentamisessa. Sosiaalinen ja ekologinen vastuu on kannettava, niin arvoissa kuin myös arjessa – nyt ja huomenna.

PUHDASTA

Paahdamme kahvimme Loring Kestrel S35 -paahtimella, joka kuluttaa kaasua n. 40% vähemmän kuin perinteiset paahtimet. Tämän johdosta paahtimen kasvihuonekaasupäästöt ovat 40 % pienemmät. Hellävaraisempi paahtoprosessi säilyttää myös kahvin herkkiä ja kompleksisia makuja paremmin ja samalla paahtohävikki pienenee.

VASTUULLISTA

ROST & Co. paahtimona haluamme mahdollistaa ja tukea kestävän kehityksen kahviviljelyä ja -tuotantoa. Siksi suuri osa kahvistamme tulee Reilu kauppa- ja luomukahvin viljelijöiltä. Tällä hetkellä tuotannostamme yli 80% on sekä luomu että Reilu kauppa – sertifioitua. ROST & Co. Satokausi-sarjamme kahvit ovat aina micro farming-tiloilta ja hankinnat tehdään Direct Trade- tai pienraakakahvi-tukkureiden kautta.

Tutustu Rostiin

Tutustu Rost & Co. -paahtimoon lisää heidän kotisivuillaan Rost.fi