Level: Yhteistyökumppanit

Yuasa-akut

Japanilainen Yuasa Batteries on yksi maailma suurimmista ajoneuvojen ja teollisuusakkujen valmistajista. Yuasa-akut tarjoavat sinulle tehokkuutta ja laatua, joiden ympärille brändin maine on rakentunut.

Suomessa YUASA-akut maahantuo ja markkinoi: HL GROUP OY

Remsa

Espanjalainen Remsa on yksi maailma johtavista autoalan jälkimarkkinoiden jarruosien valmistajista, jonka yli 45 vuoden kokemus takaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun.

Suomessa Remsaa edustaa HL Group.

Meguiar´s

Vuonna 1901 perustettu amerikkalainen Meguiar´s on todellisen autoharrastajan tuotesarja. Merkki ei kilpaile yleisten vahamerkkien kanssa vaan keskittyy todellisen autoharrastajiin, jotka arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja laadukasta lopputulosta. Laadukkaita tuotteita tullaan varta vasten hakemaan ja Meguiar´siin kerran ihastunut harrastaja ei autonsa hoitoon halua enää muita brändejä käyttää.

Meguiar´s on kokonaisvaltainen autohoitosarja, joka täyttää niin ammattilaisen kuin harrastajankin vaativimmakin toiveet. Tuotesarjasta löytyvät tuotteet niin auton sisustuksesta huolehtimiseen, vanteiden ja renkaiden puhdistamiseen kuin maalipinnan kiillottamiseen ja vahaamiseenkin. Muistathan että Meguiar´sin pitkä kokemus auton pinnan hoidosta ja suojaamisesta on nyt myös veneharrastajien ulottuvilla. Marine-tuotteet ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi järjestelmäksi pinnan kunnostamisesta aina suojaamiseen asti.

Löydä lähin jälleenmyyjä.

Veikkaus

Veikkauksen asiakkaat voivat luottaa siihen, että pelit ovat laadukkaita ja luotettavasti järjestetty. Asiakkaita kohdellaan tasapuolisesti ja asiakkaiden tiedoista ja varoista huolehditaan.

Veikkaus-faktoja

  • Vastuullisuus on keskeinen osa Veikkauksen toimintaa. Yhtiö toimii aktiivisesti mm. ehkäistäkseen peliongelmia.
  • Veikkauksen pelitarjontaan kuuluu niin onnenpelejä (esim. Lotto, Eurojackpot, raaputusarvat), kasinopelejä (esim. peliautomaatit, e-arvat ja digitaaliset automaattipelit) sekä vedonlyöntipelejä (esim. Pitkäveto ja Toto-pelit).
  • Pelien tuotosta jaetaan avustuksia liikunnalle, kulttuurille, tieteelle, nuorisotyölle, sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä hevosurheilulle. Katso, mihin Veikkauksen tuotto käytetään.
  • Veikkaus on valtion kokonaan omistama yhtiö.
  • Veikkauksella on yksinoikeus rahapelien järjestämiseen Suomessa. Pelitoimintaa valvoo Poliisihallitus.

Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Jos pelaaminen huolettaa, ota yhteyttä peluuri.fi

ROST & Co.

ROST & Co.

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva pienpaahtimo, jonka nimi juurtaa paahtimesta ja sen ympärillä työskentelevästä ammattitaitoisesta paahtotiimistä. Suhtaudumme kahviin intohimoisesti ja raaka-ainetta kunnioittaen. Hankimme raakapavut vastuullisilta partnereilta ympäri maailman. Siksipä sinäkin voit nauttia kaikkia ROST & Co. valmistamia kahvia hyvällä omallatunnolla. Kahvi on nautintoaine. Valmistamme omamme rakkaudella ja sen aistii. Hörppäätpä kahvin sitten kiireessä tai rauhassa, on sen oltava niin hyvää, että nautinto on aina taattu. Olemme edelläkävijä kestävän ja eettisen kahvikulttuurin rakentamisessa. Sosiaalinen ja ekologinen vastuu on kannettava, niin arvoissa kuin myös arjessa – nyt ja huomenna.

PUHDASTA

Paahdamme kahvimme Loring Kestrel S35 -paahtimella, joka kuluttaa kaasua n. 40% vähemmän kuin perinteiset paahtimet. Tämän johdosta paahtimen kasvihuonekaasupäästöt ovat 40 % pienemmät. Hellävaraisempi paahtoprosessi säilyttää myös kahvin herkkiä ja kompleksisia makuja paremmin ja samalla paahtohävikki pienenee.

VASTUULLISTA

ROST & Co. paahtimona haluamme mahdollistaa ja tukea kestävän kehityksen kahviviljelyä ja -tuotantoa. Siksi suuri osa kahvistamme tulee Reilu kauppa- ja luomukahvin viljelijöiltä. Tällä hetkellä tuotannostamme yli 80% on sekä luomu että Reilu kauppa – sertifioitua. ROST & Co. Satokausi-sarjamme kahvit ovat aina micro farming-tiloilta ja hankinnat tehdään Direct Trade- tai pienraakakahvi-tukkureiden kautta.

Tutustu Rostiin

Tutustu Rost & Co. -paahtimoon lisää heidän kotisivuillaan Rost.fi