Liam Lokake sopimukseen

Suurelle yleisölle viime kaudella tuntemattomaksi jäänyt Liam Lokake, 19, ja Kiffen ovat allekirjoittaneet kautta 2022 koskevan pelaajasopimuksen.

HJK:n ja Ponnistuksen juniorikoulun kasvatti harjoitteli viime kauden alussa Kiffenin mukana ja oli jo silloin erittäin lähellä sopimusta. Valitettava vammakierre pakotti Liamin kuitenkin pitämään taukoa harjoittelusta sarjan alkaessa, ja sen jatkoksi tuli kesällä alkanut varusmiespalvelu.

Liam on täynnä intoa.

– Olen iloinen ja kiitollinen, että Kiffen pitää minut joukkueessa, vaikka loukkaantumisen kanssa on ollut suuria ongelmia. En päässyt viime kaudella pelaamaan kuin pari pre seasonin matsia, ja sen jälkeen oli vain todella rikkonaista treenaamista. Sama loukkaantuminen häiritsee edelleenkin, mutta on hiljalleen mennyt parempaan suuntaan. Oma tavoite on päästä eroon tästä vaivasta ja päästä pelaamaan hyvä kausi, Lokake toteaa.

Valmentaja Mako Tukiainen näkee Lokakessa paljon potentiaalia.

– Liam on toisen polven Musta Hurmuri, monet varmasti muistavat edustusjoukkueessa kymmenkunta vuotta sitten pelanneen Templarin. Lokake jr. tuli viime vuonna vauhdilla mukaan, esitti todella kypsiä otteita harjoitusotteluissa ja oli valmis haastamaan kokeneemman kaluston. Sitten tulivat vammakierre ja armeija. Nyt Liam on taas mukana harjoituksissa, ja viime kaudelta tuttuja positiivia merkkejä on paljon ilmassa. Kun vain saadaan laittaa hänet rauhassa takaisin pelikuntoon, niin siinä on valmennukselle oiva pelaaja puolustuslinjaan.