Osta kauden 2021 match worn -pelipaita!

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Kiffenin viime kauden kotipelipaita itsellesi tai lahjaksi!

Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi:

– Saamme ympäri vuoden kyselyitä sekä kotimaasta että ulkomailta Kiffenin faneilta ja jalkapallokeräilijöiltä aidoista, peleissä käytetyistä paidoista. Kokeilimme myyntiä viime kaudella, ja sen tulos yllätti meidät positiivisesti. Joten seuran hallitus päätti, että uusimme saman kampanjan myös viime kauden paitojen osalta. Tämä osittain siksi, että ensi kauden peliasuun tulee pieniä mutta erittäin näkyviä muutoksia. Näistä tiedotamme lisää myöhemmin. Alkavallakin kaudella tulemme käyttämään kumppanimme Givovan peliasuja, jotka on suunniteltu juuri Kiffenim värimaailmaan ja tyyliin sopivaksi, Wikman toteaa.

Pelipaitojen myynti on alkanut Kiffenin kotisivujen verkkokaupassa (Kiffen shop) porrastetusti – kaikki paidat eivät ilmesty heti myyntiin. Kaikki myytävät paidat ovat aitoja ns. match worn -pelipaitoja huokeaan 60 euron hintaan. Tämän lisäksi loput fanipaidat ovat saaneet uuden alennetun hinnan.

Samalla kun pelipaita kokee pienen uudistuksen kaudelle 2022, tulee myyntiin myös uusi fanihuivimalli. Ja hankkimalla itsellesi Kiffenin kannatusjäsenyyden saat uuden huivin kaupan päälle!