Mauricio Hopsu jatkaa jälleen: “Lupaan olla entistä parempi!”

Kiffeniä yhtämittaisesti kaudesta 2017 edustanut Mauricio Hopsu, 27, on jälleen solminut Mustien Hurmurien kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja aloittaa siten jo kahdeksannen kautensa seurassa.

Mauro, Maukka, Don Mauricio. Kiffeniä peräti seitsemän kauden ajan edustaneella Bolliksen suosikilla on monta nimeä. Yhteensä 107 ottelua Kiffenin edustusjoukkueessa tililleen saanut Hopsu on innoissaan jatkosta tutussa ympäristössä.

– Upea yhteisö! Vuodesta toiseen on mukava olla täällä. Asioita tehdään tosissaan pilke silmäkulmassa. Ja tietenkin Bolliksen nurmi! Maukka listaa tärkeimpiä syitä jatkosopimuksen rustaamiselle.

Maukka vauhdissa Bolliksen nurmella kesällä 2020. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Ensi kauden Kakkosen A-lohkosta Hopsu povaa tiukkaa.

– Tasainen sarja varmasti tulossa, joten jokaisessa pelissä on oltava hereillä. Omana tavoitteenani on tasaisuus ja sitä kautta itseluottamusta ja maaleja.

Hopsu on Kiffenin kannattajien suurimpia suosikkeja, jolle on omistettu jopa oma kannustusvärssy. Mauro kertoo olevansa otettu suosiostaan. Yleisöstä kuuluvalla kannustuksella on muutenkin iso merkitys.

– Hyvältä tuntuu. Se antaa positiivista energiaa ja halua tehdä töitä joukkueen ja fanien eteen. Tulevalla kaudella lupaan olla entistä parempi!

Hopsu antaa aina kaikkensa joukkueen eteen. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Edellinen kausi oli Kiffenille vaikea, ja Hopsu kertoo itseluottamuksen kanssa olleen välillä haasteita. Yleisö kuitenkin jaksoi tsempata joukkuetta loppuun asti, mistä hän tuntee kiitollisuutta. Mauro toivottaakin kaikki Kiffen-henkiset sankoin joukoin otteluihin jälleen tulevasta keväästä eteenpäin.

– Viime kaudella oli upea kannustus nihkeistä peleistä huolimatta. Iso kiitos siitä. Aurinkoinen Bollis ja mukaansa tempaava hurmurilauma, joten kantsii tulla mestoille!

Mauricio Hopsu ja Severi Murto tuntevat toisensa pitkältä ajalta.

Täksi kaudeksi Kiffenin valmennustiimiin liittynyt pitkäaikainen kapteeni Severi Murto tuntee Maukan jo vuosien takaa. Miehet pelasivat samassa Kiffenin joukkueessa ensi kerran kaudella 2019.

– Maukka on huoleton kaveri. Asiat hoituvat kyllä, ajallaan… Pelaajana hän on periksiantamaton ja joukkuepelaajana esimerkillinen. Viimeisen pelin perusteella myös väkivaltainen kuumakalle, Seve nauraa viitaten Keravalla saatuun punaiseen korttiin, joka koettiin Kiffenin leirissä melkoisen kyseenalaiseksi.

Myös Murto nostaa esiin Hopsun monipuolisuuden.

– Maukkahan voisi avata vaikka maalihanat tällä kaudella! Ei noin monipuolista pelaajaa kannata survoa tiettyyn rooliin. Kaikki roolit ovat tänäkin vuonna Maukalle tarjolla!

Kausi lähestyy, osta kausikortti nyt!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Stadin kiinnostavin joukkue, Stadin paras hinta-laatusuhde!