Mauricio Hopsu jatkaa myös ensi kaudella: “Kiffen kehittyy joka vuosi”

Mauricio Hopsu nähdään Kiffen-paidassa myös tulevalla kaudella. Mustia Hurmureita ensi kerran jo kaudella 2017 edustanut HJK-kasvatti solmi yksivuotisen jatkosopimuksen.

– Minut sai pysymään loistava joukkuehenki. Jokaiseen treeni- peli- tai muuhun tapahtumaan on aina kiva tulla. Ja kentällä ja sen ulkopuolella Kiffen kehittyy joka vuosi. On kunnia olla osa tätä uudelleenrakentamista, Mauro hehkuttaa.

Niin kärkenä kuin hyökkäävänä keskikenttäpelaajanakin viihtyvä 26-vuotias Hopsu on päällisin puolin tyytyväinen otteisiinsa hieman rikkonaisella viime kaudella, mutta toivoo ripauksen verran lisää tasaisuutta. Viime kaudella syntyi yksi maali Kakkosessa ja kaksi maalia cupissa FC Espoon vieraana. Niistä jälkimmäinen oli koko kauden komeimpia Kiffen-osumia.

Mauro on ehtinyt kokea paljon Mustissa Hurmureissa kuuden kauden aikana.

Kauden 2023 Kakkosen A-lohko on Mauron mielestä tasollisesti poikkeuksellisen laadukas.

– Odotan innolla tulevaa kautta. Lohko on ehkä kovin Kakkosen lohko, jossa olen ollut mukana. On mahtavaa päästä pelaamaan kovia pelejä ja näyttämään todelliset taidot. Jos pelaamme hyvän kauden, meillä on hyvät mahikset voittaa lohko ja nousta Ykkösliigaan, mikä on ainakin minun ykköstavoitteeni kaudelle. Mikään muu sija ei miellytä.

Luottavaisena sarjakauteen

Kiffen on pelannut kuluvalla harjoituskaudella seitsemän ottelua, joista se on voittanut neljä ja hävinnyt vain kaksi siitäkin huolimatta, että lähtökohdat ovat olleet välillä haastavat. Hopsu uskoo joukkueen pystyvän yhä parantamaan otteitaan kevään edetessä.

– Harkkapelit ovat olleet tosi ailahtelevia. Siihen tietenkin vaikuttaa loukkaantumissuma, joka alkaa kuitenkin helpottaa juuri ennen sarjakauden alkua. Meillä on muutamia uusia kundeja, joten yhteisen sävelen löytymiseen on mennyt hetki. Luottavainen olen tälle viimeiselle kuukaudelle ennen kautta.

Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivoimaiset: Mauricio Hopsu ja kesäinen Bollis.

Tinkimättömästä asenteestaan tunnettun Hopsun voi jo huoletta laskea joukkueen ikonien joukkoon. Hän on syystäkin myös fanien suursuosikkeja, ja Maurolle osoitetut värssyt kuuluvat olennaisesti Kiffenin otteluihin. Mauro lähettää Mustien Hurmurien kannattajille omat terveisensä.

– Viime kausi oli mahtava, joten eiköhän jatketa samaan malliin. Pelaajat odottavat innolla kautta, toivottavasti tekin! Nähdään Bolliksella! Go Kiffen Go!

Kausikortit myynnissä Kiffen shopissa.