Misael Rearte jatkaa Mustissa Hurmureissa

Kiffenin kauden 2021 tulokkaana palkittu Misael Rearte on sopinut vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta seuran kanssa.

Argentiinalaislähtöinen, ensi vuonna 29 täyttävä Misa täydentää Kiffenin kovaa taklaavaa keskikenttää ensi kaudella. Kasvattajaseuransa San Martin de San Juanin jälkeen Misael on edustanut Suomessa kaksi kautta Club Latino Espanyolis (CLE), kolme kautta Atlantis FC:tä ja aloittaa nyt toisen kautensa Mustissa Hurmureissa. Viime kaudella Misa pelasi 17 ottelua Kakkosessa ja upotti yhden kauden komeimmista maaleista Bolliksella MYPAa vastaan.

Rearte on tyytyväinen jatkosopimukseen:

– Viime kausi oli meille vaikea, paljon avainpelaajien loukkaantumisia samaan aikaan sekä katastrofaalinen alku kaudelle. Olin erittäin iloinen huomatessani, että Kiffenissä on erittäin hyvä henki, ja koko joukkue sitoutui hyvin harjoittelemiseen. Viihdyn Kiffenissä hyvin ja olin erittäin iloinen, kun seura halusi jatkaa sopimustani myös ensi kaudeksi. Uskon, että kaudella 2022 Kiffen on vielä parempi kuin menneellä kaudella.

Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman tietää Rearten merkityksen.

– Misael Rearte on erittäin tärkeä palanen rakentaessamme ensi kauden joukkuetta. Hän on peräänantamaton, kovaa taklaava puolustava keskikenttäpelaaja, juuri Kiffenin näköinen. Erittäin säntillinen harjoittelija, kurinalainen tsemppari, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös topparia. Misa on hyvä lisä Seven ja Rassen rinnalle, ja hän antaa joukkueeseen lisää syvyyttä. Viime kauden InStat-tilastoja katsomalla näkee myös, että Misael Rearte oli joukkueemme tärkeimpiä pelaajia.