Misael Rearte jatkaa keskikentällä

Kiffeniä kaksi edellistä vuotta edustanut argentiinalainen keskikenttäpelaaja Misael Rearte jatkaa Mustissa Hurmureissa myös alkavalla kaudella.

Kahdeksannen kautensa Suomessa aloittava “Misa” on pelannut jalkapalloa kotimaansa Argentiinan lisäksi myös Boliviassa ja Chilessä. Rearte on opittu tuntemaan fyysisestä ja loppuun saakka taistelevasta pelityylistään.

Viime kaudella Misa pelasi Kakkosessa 21 ottelussa yhteensä 860 minuuttia. Maaleja syntyi kaksi, mukana komea kaukolaukaus JIPPOn vieraana. Kaikkiaan hän on tehnyt Kiffenille kolme maalia, ja ne kaikki ovat olleet 1-0-johto-osumia.

– Olen iloinen, että saan olla mukana tälläkin kaudella. Meillä on kaikin puolin vahva ja mahtava joukkue kentällä ja sen ulkopuolella, ja kaikki pelit taistellaan täysillä. Haluan, että seura saa juhlia 115-vuotista taivaltaan myös kentällä menestyksekkään kauden muodossa.

– Misa on aina hyvällä asenteella, niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Työmäärä joukkueen eteen on aina täysi sata. Hienoa, että hän jatkaa Hurmureissa, päävalmentaja Mako Tukiainen kehuu.