Miska Ruokangas Kiffeniin: “Uskon, että menemme todella pitkälle”

Kiffen ja oululaislähtöinen keskikenttäpelaaja Miska Ruokangas ovat allekirjoittaneet kautta 2022 koskevan pelaajasopimuksen.

Juniorivuotensa Oulun Luistinseurassa pelannut Miska debytoi Kakkosessa 18-kesäisenä ja onnistui maalinteossa heti debyyttikaudellaan VPS Akatemiaa vastaan. Viime kaudella Ruokangas pelasi Kakkosta Turun kupeessa Kaarinan Pojissa, mutta opiskelut toivat hänet nyt pääkaupunkiseudulle.

Miska toivoo ennen kaikkea pelaavansa ehjän kauden.

– Mahdollisimman paljon haluaisin pelata, olla mukana alustamassa maaleja ja auttamassa joukkuetta hyvään sarjasijoitukseen. Viime kaudet ovat olleet hieman rikkonaisia erinäisistä syistä, joten toivottavasti kaudesta 2022 tulisi ehjä. Luontainen pelipaikkani on kymppipaikka, ja sille paikalle meillä on hyvä kilpailu Eetun (Kolu) ja Maukan (Hopsu) kanssa. Muutenkin joukkue on ottanut minut hyvin vastaan ja jengistä huokuu mahtava yhteishenki. Uskon, että sillä menemme todella pitkälle tällä kaudella.”

Kiffenin valmentaja Atte Wahlstedt näkee Miskassa mielenkiintoisen vahvistuksen.

– Miska on nuori ja energinen pelaaja. Uskon, että hän pystyy haastamaan hyvin keskikentän kokeneen kaartin. Ruokangas saa varmasti mahdollisuuden näyttää osaamistaan tällä kaudella, niihin mahdollisuuksiin vain pitää tarttua hanakasti. Itselläni on kova usko siihen, että Miska pystyy lyömään itsensä läpi Kakkosen avauksen pelaajana, miksei jo tällä kaudella.

Tervetuloa Kiffeniin, Miska!