Murto ja Ruismäki jatkavat Kiffenissä

Ensimmäiset pelaajasopimukset ensi kaudella on allekirjoitettu. Keskikentän tukipilarit Severi Murto ja Rasmus Ruismäki jatkavat Kiffenissä.

Seve ja Rasse. Kuva: Matti Murto

Viime kaudella kapteenistoon kuuluneet keskikenttäpelaajat Severi Murto ja Rasmus Ruismäki nähdään Kiffenissä jälleen kaudella 2022. Ensi kausi on molemmille neljäs Mustissa Hurmureissa.

Rasse rouhii ensi kaudellakin

Keskikentän pohjalla viihtyvä Rasmus “Rasse” Ruismäki on kovaluinen, painijantaustaakin omaava Malmin kundi, jolle on kertynyt Kiffenissä 41 ottelua. Rasmus on tyytyväinen jatkosopimuksestaan.

– Mennyt kausi oli vaikea itsellenikin. Keväällä tullut loukkaantuminen piti sivussa kentiltä alkukierrokset ja pari ensimmäistä peliä meni hieman alakenttiin Buranan ja tukiteippausten saattelemana. Mutta sen jälkeen otteet paranivat, ja on kiva huomata, että luottoa löytyy ensi kaudellakin. Toki Kontulan Klopp päättää viime kädessä pelaavan kokoonpanon.

Kysyttäessä omia henkilökohtaisia tavoitteitaan Ruismäki vastaa pilke silmäkulmassa.

Kiffenin korttikuningas kaudella 2021. Kuva: Kari Saha

– Joukkueen korttikuninkuutta en aio helpolla luovuttaa. Vuonna 2020 pääsi käymään vahinko, kun Musu (Muslim Markhiyev) yllätti puskista. Menneellä kaudella osasin olla jo varuillani Musun kanssa. Hieman yllätyin, kun Immu (Ilmari Lappalainen) antoi vastustajien tuntea fyysisyyttään, taisi armeija tehdä junnulle hyvää. Saadaan kunnon kilpailu, kun Misael Reartekin tykkää jaella pikkutaklauksia. Joten vastustajat voivat jo nyt varautua ottamaan hieman mustelmia Kiffeniä vastaan pelatessaan.

Seve pitää jöötä jatkossakin

Kiffenissä jatkaa myös kaksi edellistä kautta kapteeninnauhaa kantanut Severi Murto. Ruismäen tavoin pääasiassa keskikentän pohjalla pelaava “Seve” teki viime kaudella kaksi maalia ja oli tuttuun tapaan joukkueessa iso auktoriteetti. Kapteeni on edustanut Kiffeniä yhteensä 52 ottelussa.

Kolme kautta Kiffenissä, kaksi kapteenina. Kuva: Kalevi Hämäläinen

– Hieman jäi hampaankoloon viime kaudesta, olisimme ehkä ansainneet paremman sijoituksen. Mutta tästä on hyvä lähteä kohti ensi kautta, kun jää parannettavaa. Saadaan vain alle hyvä peruskuntokausi ja löydetään pari hyvää kundia lisää rosteriin. Kiffenissä ei riitä se, että pärjää kentällä meidän kanssa, pitää sopia jengiin myös kentän ulkopuolella, “Seve” korostaa.

Julkaisemme lisää jatkosopimuksia lähiaikoina!