Muslim Markhiyev jatkaa Kiffenissä: “Kotoisa olo”

Kiffenissä ensimmäisen kerran kaudella 2020 hurmannut Muslim Markhiyev jatkaa joukkueessa jälleen ensi kaudella. Musu solmi yksivuotisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella kolme maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä tarjoillut keskikentän kapellimestari joutui pohtimaan jatkoaan hartaasti. Lopulta päätös paluusta syntyi muidenkin jatkosopimusten solmineiden tapaan erityisesti hyvän ilmapiirin myötä.

– Olen ollut nyt neljä vuotta Kiffenissä, ja siitä on muodostunut minulle tuttu ympäristö ja täällä on kotoisa olo. Se oli yksi iso syy jatkolleni, vaikka rehellisesti sanottuna minulla oli muitakin vaihtoehtoja, Musu taustoittaa jatkosopimustaan.

Musu on vastustajille vaikea pideltävä. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kaudella 2023 Markhiyev oli jälleen tärkeässä roolissa hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Mies laukoi kolme maalia ja antoi lukuisia maalisyöttöjä. Kiffen-kannattajien verkkokalvoille piirtyivät etenkin NJS-kotipelin lisäajalla syntynyt voittomaali läpiajon päätteeksi sekä mehukas tarjoilu Aleksi Hollménin voitto-osumaan 115-vuotisjuhlaottelussa Reipasta vastaan.

– Mielestäni viime kausi meni ihan ok. Ennen viimeisten pelien sulamista olimme oikeasti aika lähellä tavoitteitamme. Olisimme voineet olla vähän tehokkaampia, Musu kiteyttää.

Kiffenin runko on pysynyt melko hyvin kasassa. Ensi kaudelle on tarjolla myös jonkin verran uutta nuorta voimaa.

– Ei ole selkeitä odotuksia, mutta mielenkiinnolla odotan, mitä pystymme tekemään. Olen käynyt treeneissä sen verran kuin olen pystynyt. Huomaan, että joukkue on jollain tavalla uudistunut aika paljon. Mukana on nuoria pelaajia.

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Kausi lähestyy, osta kausikortti nyt!

Musu patistaa Kiffen-kannattajia kausikorttiostoksille.

– Tulkaa kannustamaan Kiffeniä! Kausikortti kannattaa ostaa, koska Kiffenin peleissä voi aina käydä ihan mitä tahansa.

Bollis korkataan vajaan kuukauden päästä. Nyt on hyvä aika tilata kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu vain 6,2 euroa!

Lauantaina 20.4. klo 17.30 Bollis 1:n tekonurmella vastassa Atlantis FC Akatemia.