Muslim Markhiyev solmi jatkosopimuksen: “Mahdollisuudet taistella kärkisijoista”

Kiffenin kauden 2023 joukkue täydentyy tärkeällä palasella, kun hyökkäävä keskikenttäpelaaja Muslim Markhiyev jatkaa Mustissa Hurmureissa yksivuotisella sopimuksella.

Hyökkäyksen kapellimestari.

Tuleva kausi on Markhiyeville jo neljäs Mustissa Hurmureissa. Taitavan pelinrakentajan jatkon taustalla on tuttuakin tutumpia seikkoja.

– Kiffenissä on aina ollut viihtyisää ja mukavaa olla. Joukkueen pelaajat ja taustahenkilöt ovat päällimmäinen syy jatkamiseen. Ja myös se, kun huomasin sekä pelaajien että päävalmentaja Mako Tukiaisenkin solmineen jatkosopimukset. Jos miettii aikaisempia vuosia, niin silloin minulla oli ollut erilaisia vaihtoehtoja. Nyt tänä vuonna oli jollain tapaa selkeämpää, että jään Kiffeniin, vaikka eri vaihtoehtoja oli nytkin, Musu taustoittaa.

Markhiyev edusti Kiffeniä kaudet 2020 ja 2021. Viime kauden sarjaporrasta ylempänä PK-35:ssä aloittanut Musu palasi heinäkuun lopulla takaisin Mustiin Hurmureihin, jossa näyttöhaluja pursunnut ja työteliäästi esiintynyt taituri oli yksi loppukauden vahvojen peliesitysten rakentajista. Pelaamissaan 11 ottelussa maaliverkko heilui kahdesti, maalisyöttöjä kertyi sitäkin enemmän, yhteensä viisi.

– Viime kaudenhan aloitin PK-35:ssä. Ihan kaikki ei mennyt siellä nappiin, mutta se antoi minulle kuitenkin jonkin verran hyvää kokemusta. Mielestäni olen kehittynyt joillain osa-alueilla. Ja sitten loppukaudesta tulin Kiffeniin, se meni ihan hyvin. Olisin voinut olla ehkä vielä vähän tehokkaampi, mutta olen ihan tyytyväinen.

Merkattu mies. Musu osui KäPaa vastaan viime elokuun derbyvoitossa.

Musu on luottavainen ensi kauden suhteen. Vahvuuksista puhuttaessa hän nostaa esiin sen tosiasian, että Kiffenin pelaajiston vaihtuvuus on pysynyt verrattain pienenä vuodesta toiseen.

– Mielestäni meillä on ja tulee olemaan hyvä joukkue kasassa. Olemme pelanneet melkein samalla rosterilla jo useamman vuoden, joten meillä on joukkueessa aika hyvä kemia, mikä antaa meille mahdollisuudet taistella ihan kärkisijoista. Haluan auttaa joukkuetta tekemään maaleja ja voittamaan jokaisessa pelissä. Katsotaan, mihin se riittää, Musu päättää.

Sopimukset jatkuvat sunnuntaina tuttuun aikaan klo 19.08!