Naiset jatkoivat voittojen tiellä

Kiffen peittosi Naisten Nelosen kauden toisessa ottelussaan HJK/Unitedin 3-0 (1-0) Bollis 6:lla. Hurmurittaret jatkavat sarjakärjessä puhtaalla pelillä.

Ottelu alkoi Kiffenin pallonhallinalla, mutta Klubin tiivis ja hyvin organisoitu puolustus onnistui pitämään mustapaidat pitkään pois vaarallisilta tekopaikoilta, ja myös Friidujen syöttöjen huolellisuudessa oli petrattavaa. Jakson edetessä tilaa alkoi kuitenkin etenevissä määrin löytyä ja paine HJK:n kenttäpuoliskolla kasvaa.

Kiffen onnistui tekemään helpottavan avausmaalin. Pallo kimpoili Ida Krookille, jonka maukas syöttö tavoitti maalin edestä Jessika Lindströmin, joka pääsi sijoittamaan pelivälineen tyhjiin.

Toisella jaksolla Kiffen oli yhä selvemmin kuskin paikalla. Toinen maali syntyi komeasti. Etti-Eerikka Hyryläinen eteni pallon kanssa ja laukoi näyttävästi boksin takaa vasempaan yläkulmaan.

Etti-Eerikka Hyryläisen kauden avausmaali oli tyylikäs. Kuva: Jani Nieminen

Kaukovedolla syntyi myös Kiffenin kolmas osuma. Nyt oli vuorossa Heini Toivonen, joka laukoi pallon maaliin voimalla riman kautta. “Hempan” saldo ottelussa oli poikkeuksellisen monipuolinen: avausjaksolla nollapeli tolppien välissä, toisella puoliajalla kenttäpelaajana yksi maali ja yksi maalisyöttö.

Kiffenillä oli tilaisuutensa lisämaaleihin ja pariin otteeseen kehikotkin olivat tiellä. Rutiinivoiton 3-0 myötä Kiffen kuitenkin jatkaa vakuuttavaa menoaan. Cupin pelit mukaan lukien Friidut ovat voittaneet kauden kaikki neljä otteluaan, ja viimeisen kolmen pelin maaliero on vaikuttava 17-0.

“Vielä parantamisen varaa”

Kiffenin leirissä ei oltu pelin jälkeen täysin tyytyväisiä. Celina “Celli” Pitkänen totesi, että parempaan on pystyttävä.

– Alussa huomasi, että vappu vähän painoi päälle, mutta paransimme vähän sitten. Mutta tästä on vielä parantamisen varaa.

Seuraavaksi on edessä tärkeä ottelu, kun Kiffenin tapaan molemmat ottelunsa voittanut FC POHU emännöi joukkueiden keskinäistä kohtaamista. Kärkitaisto pelataan ensi torstaina 9.5. klo 14.00 myös POHU Areena -nimeä tottelevassa Lassilan liikuntapuistossa.

– Varmasti nähdään Kiffen vähän terävämmällä jalalla. Lähdemme voittamaan sitäkin peliä, toisella jaksolla maalissa nähty Sini Toivonen ilmoittaa.

– Hyvällä fiiliksellä ja meiningillä! Pitkänen lisää.

Suomen Cupissa arpa heitti vastaan Vitosessa pelaavan HJK/Westin. Otteluajankohdaksi varmistui äskettäin lauantai 12.5. klo 17.00 ja pelipaikaksi Talin halli.

Celli korostaa, ettei alemmalla sarjatasolla pelaavaa vastustajaa sovi aliarvioida.

– Kovaa pitää mennä, oli vastustajan taso mikä vain. Ei saa todellakaan lähteä mitenkään kevyellä kengällä, vaan sinne pitää ihan tosissaan panostaa.

– Sarjatasomme puolesta olemme kuitenkin ihan iloisia, ettei tullut esimerkiksi liigajoukkuetta vastaan, Toivonen kertoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kiffen Naiset (@kiffen_naiset) jakama julkaisu