Naiset murskavoittoon sarja-avauksessa

Kiffenin naiset aloittivat sarjakautensa Nelosessa selvällä voitolla, kun Helsingin Palloseuran B-tytöistä koostuva HPS/TB kukistui Pirkkolan siimeksen koleudessa peräti 12-0.

Krunikan Friidut hallitsivat ottelua alusta alkaen, ja voittomaaliksi jäi Ida Krookin kuudennen minuutin osuma. Puoliajalle siirryttiin 4-0-johtoasemassa.

Toisella jaksolla vauhti kiihtyi. Näyttävät hyökkäyskuviot johtivat yhä useammin maaliin, ja loppulukemat olivat Kiffenin hyväksi 12-0.

Illan tehokkaimpana pelaajana hääri toisella jaksolla neljä osumaa tehnyt Sanna Ylianttila, joka avausjaksolla nähtiin maalissakin. Toisella puoliajalla torjuntavastuun otti kertaalleen maalinteossa onnistunut Jessika Lindström.

– Oli niin hyvät kenttäpelaajat, ettei tarvinnut paljon torjua. Oli helppo pelata, aikoinaan rovaniemeläisen FC Lynxin maalia vartioinut Ylianttila mainitsi.

– Peli näyttää koko ajan paremmalta. Eka sarjapeli, emmekä ole ihan hirveästi tällä porukalla treenanneet. Mielestäni voimme olla tyytyväisiä lopputulokseen.

Kapteeni Rosa Niemi oli samoilla linjoilla. Peli nähtiin hyvänä kenraaliharjoituksena lauantaista cupin ottelua silmällä pitäen.

– Ehkä näkyi myös tietynlainen innokkuus siinä, että kaikki halusivat päästä pelaamaan. Vielä totutellaan siihen, miten pelikaverit pelaavat ja millainen pelityyli meillä on.

Tylyistä lukemista ja viihdyttävästä hyökkäyspelaamisesta huolimatta otteissa nähdään myös kehitettävää.

– Ehkä intoa oli enemmän kuin ajatusta. Seuraaviin peleihin voitaisiin ottaa hieman sellaista rauhallisuutta, nyt peli oli vähän sellaista pelkkää eteenpäin liikkumista. Mutta ei se väärin ole, tehtiin maaleja.

Lauantaina edessä cup-haaste

Kiffenin naiset ovat vauhdissa seuraavan kerran ensi lauantaina 20. huhtikuuta, kun joukkue kohtaa Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa Kakkosessa pelaavan Järvenpään Palloseuran. Ottelu alkaa klo 20.10, sitä ennen Kiffen ja Atlantis FC Akatemia taistelevat miesten Kakkosen sarjapisteistä klo 17.30 alkaen. Naisten peliin on vapaa pääsy.

Tervetuloa viettämään Kiffen-päivää Bollikselle!