Naiset varmistivat lohkovoiton!

Kiffenin naisten Nelosen lohkovoitto varmistui Tapiolassa, kun joukkue voitti keskiviikkoillan kärkikamppailussa FC Honka/Puumat maalein 4-1.

Kiffen siirtyi johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla. Ida Krook teki esityön oikealla laidalla, ja Etti-Eerikka Hyryläinen laukoi pallon suoraan keskityksestä tolpan kautta maalin.

Toinen maali näki päivänvalon vain pari minuuttia myöhemmin, kun Krook karkasi läpiajosta tekemään vierailijoiden toisen osuman.

Kiffenin kolmannesta osumasta vastasi Celina Pitkänen näyttävällä kaukolaukauksella. Pelikello oli ennättänyt 29. minuutille.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Ida Krook, joka teki toisen maalinsa pelin 35. minuutilla. Krook punnersi karkuun Hongan puolustajilta, harhautti maalivahdin ja päätti pitkän juoksunsa siirtämällä pallon tyhjään maaliin. 0-4 oli myös puoliaikatulos.

Toisella jaksolla peliä käytiin pitkälti Hongan kenttäpuoliskolla, mutta ainoasta maalista vastasi kotijoukkue. Vilma Jäämuru onnistui rikkomaan Kiffenin nollan Nelosessa muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä.

Loppulukemien 1-4 myötä Kiffen jatkaa Nelosessa ilman pistemenetyksiä, kun sillä on lohkossaan pelaamatta enää yksi ottelu.

“Solidi suoritus”

Tuore diplomi-insinööri Suvi Rinkineva oli kokonaisuutena tyytyväinen Kiffenin esitykseen.

– Eka puoliaika meni totuttuun tyyliin. Saimme heti maalitilin auki, mikä oli positiivista – katsojien ei tarvinnut odotella. Toinen puoliaika oli ehkä vähän heikompi, mutta kaiken kaikkiaan solidi suoritus.

Seuraava ottelu on edessä jo sunnuntaina, jolloin lohkopelit päätetään Valtti/2:a vastaan Bollis 1:n tekonurmella. Tiukka tahti jatkuu ensi keskiviikkona, jolloin Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa kohdataan samalla kentällä EPS/T18.

– Otamme sunnuntain pelin vähän sellaisena alustavana pelinä Suomen Cupin otteluun. Keskiviikkona sitten täysissä voimissa EPSiä vastaan. Lähdemme ehdottomasti voittamaan ja pistämään parasta, Ida Krook totesi.

Rinkineva kertoo, että Kiffenin kokoonpanotilanne vaikuttaa hyvältä cupin peliä ajatellen.

– Se näyttää oikein lupaavalta. Muistaakseni meillä on täysi kokoonpano. Lähdemme ykkösnyrkillä kohti cupin neljännesvälieriä.

Seuraavat ottelut:

Nelonen: Kiffen – Valtti/2, sunnuntaina 16.6. klo 19.30, Pallokenttä 1
Suomen Cup: Kiffen – EPS/T18, keskiviikkona 19.6. klo 18.00, Pallokenttä 1