Tervonen ja Hopsu jatkavat Kiffenissä

Kaksi pitkän linjan Mustaa Hurmuria, Mauricio Hopsu ja Niko Tervonen ovat sopineet Kiffenin kanssa kautta 2022 koskevasta pelaajasopimuksesta. Näin ollen edustusjoukkueen pitkäaikaisimpiin pelaajiin kuuluva kaksikko aloittaa nyt kuudennen kauden Kiffenin paidassa.

Joukkueen sakkokenraalin virkaa useamman vuoden pitänyt maalivahti Tervonen kertoo fiiliksistään:

– Onneksi Jere (Jääskeläinen) lopetti, koska olen nyt pitkäaikaisin nykypelaaja Hurmureissa. Preseason tulee taas kerran olemaan he**etin rankka pikkujouluseasonin jälkeen, mutta onneksi pisteistä pelataan vasta vappuna. Toiveena olisi päästä pelaamaan normaali kausi parin vuoden tauon jälkeen ja että saadaan Bolliksen katsomo täyteen jengiä nauttimaan Kiffenin let’s go -meiningistä. Lupaan myös olla äänessä – vähintään pukukopissa ja saunailloissa, Tervonen kuvailee.

Hyökkäävässä roolissa viihtyvä Mauricio “Maukka” Hopsu pitää huolen pukukopin musiikista, ja vieraspaikkakunnilla tutuksi tullut biisi soi varmasti ensi kaudellakin bussimatkan päätteeksi.

Maukka aloittaa ilolla jälleen yhden uuden kauden Mustissa Hurmureissa.

– Nastaa jatkaa hyvää meininkiä! Pelaajien, fanien ja muiden messissä olleiden ansiosta oli helppo valinta jäädä. Viime vuodesta on kiva lähteä parantamaan sijoitusta lohkossa. Bolliksella nähdään!

Pelaajasopimustilanne 24.12.2021

Maalivahdit
Axel Anderson
Niko Tervonen

Keskikenttäpelaajat
Riku Heinonen
Severi Murto
Misael Rearte
Rasmus Ruismäki

Hyökkääjät
Samuli Heiska
Mauricio Hopsu