Niko pysyy tolppien välissä

Viime kaudella kaikki ottelut FC Kiffenin tolppien välissä urakoinut Niko Tervonen ja Kiffen ovat sopineet jatkosopimuksesta. Näin ollen pilkkujen poimimiseen erikoistunut Niko aloittaa jo viidennen kautensa Mustien Hurmurien takalinjojen viimeisenä lukkona.

Haminassa syntynyt ja kouluikänsä Hyvinkäällä viettänyt Tervonen torjui pitkään kakkosmaalivahtina tarvittaessa tuuraten Timo Aaltosta ja Besart Mustafaa. Läpimurtonsa hän teki kesällä 2019, jolloin hän Mustafaa paikatessaan esitti huikeita otteita. Hyvät näytöt palkittiin ja viime kaudella Niko pääsi ensimmäistä kertaa näyttämään kyntensä ykkösvahtina.

Eilen 25 vuotta täyttänyt Tervonen kertoo tulevan kauden tavoitteikseen torjua kolme rankkaria, saada toppareiden syötöt haltuun sekä tyhjentää vitsipankki jokaisissa treeneissä. Hän odottaa suuresti vierasottelua MYPAa vastaan Myllykoskella, sillä hän asui paikkakunnalla vuosina 1998–2002.

Päävalmentaja Mako Tukiainen kommentoi Nikon jatkoa seuraavasti: “Nikolla on erittäin tärkeä rooli joukkueen takalinjoilla viimeisenä lukkona. Viime kaudella hän suoriutui tehtävästään kiitettävästi, kuten myös toisesta tärkeästä tehtävästään joukkueen sakkokenraalina.”

Lisää sopimusuutisia perjantaina klo 12.00.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *