Nuoruuden voimaa Kiffeniin

Roope Lahti ja Santeri Karjalainen siirtyvät Kiffeniin. Sekä Lahti, 19, että Karjalainen, 20, ovat kummatkin allekirjoittaneet vuoden mittaiset pelaajasopimukset.

Puolustuksessa vasemmalla laidalla viihtyvä Roope Lahti on viettänyt koko nuoren jalkapallouransa HJK:n organisaatiossa. Viimeiset kaksi kautta Roopella kului HJK:n P20 SM-sarjan joukkueessa. Nuorukainen kellotti täydet minuutit kaikissa pelaamissaan otteluissa ja olisi ollut tärkeä palanen joukkueellensa alkavallakin kaudella. Halu päästä kokeilemaan miesten pelejä ajoi Roopen joulukuussa Kiffenin try-outille, ja vakuuttavat otteet toivat jatkopaikan try-outien toiseen vaiheeseen tammikuulle.

– Olen totta kai innoissani ensimmäisestä miesten joukkueen sopimuksesta ja todella tyytyväinen, että seuraksi tuli perinteikäs Kiffen. Ensi kauden tavoitteeksi joukkueelle asettaisin lohkovoiton ja nousun Ykköseen, kommentoi HJK Malmissa pelaajapolkunsa aloittanut Roope.

Kärjessä viilettävä Santeri Karjalainen on puolestaan uusi nimi pääkaupungissa, sillä Karjalainen siirtyy Mustiin Hurmureihin Mikkelin ylpeydestä MP:stä. Edelliset kolme kautta Karjalainen on pelannut suurimman osan ajasta Miesten Kolmosessa pelaavassa MP:n farmiseura SavU:ssa, jossa verkko heilui peräti 37 kertaa 43 ottelussa. Halu vaihtaa maisemaa toi kuitenkin nuoren miehen päämajakaupungista isolle kirkolle, ja Mustat Hurmurit valikoitui seuraksi Arttu “Are” Loukiaisen suosituksesta.

– Ollaan Aren kanssa pelattu vuosia yhdessä MP:n paidassa. Hän ehdotti, että soitan Silventoisen Kimmolle, kun kerroin olevani muuttamassa Helsinkiin. Hieman oli opettelemista täällä liikkumisessa, ensimmäiset treenit meinasivat jäädä väliin, kun eksyin Espooseen. Mutta sen jälkeen on ollut helpompaa, kun Kimmo asuu lähellä ja hänen mukanaan olen päässyt monesti treeneihin. Joten kiitos luottamuksesta, parhaani tulen tekemään joukkueen eteen. Toivottavasti peliminuuttejakin kertyy reilusti kauden aikana, ja eiköhän nyt ainakin yksi pallo löydä verkonkin perille. Tulkaa vaan Bollikselle katselemaan uudistunutta Kiffeniä tällä kaudella!