Toistamiseen tappio espoolaisille

1.7.2018


27.6.2018 FC Kiffen – FC Espoo 0-1 (0-0)

 

Mustat Hurmurit kärsivät toisen peräkkäisen kotitappion espoolaisseuralle, kun tällä kertaa FC Espoo oli parempi lukemin 0-1. Kiffenin peli-ilme oli huomattavasti parempi kuin edellisviikon rökäletappiossa, mutta harmittavasti esitys ei riittänyt sarjapisteisiin. Positiivista olivat myös maalivahti Besart Mustafan ja seuraikoni Kalle Kärjen paluut kokoonpanoon loukkaantumisten jälkeen.

Avausjaksolla kummallakin joukkeella oli tilaisuutensa maalintekoon. Kotijoukkueen parhaimmat saumat osuivat Saloum Faalille ja Jonne Innalalle, mutta Heikki Louhivaaran vartioima FC Espoo -maali pysyi koskemattomana.

Toinen jakso alkoi Hurmureilta murheellisesti, kun jo kolmannella minuutilla pallo vietiin rangaistuspilkulle ja ilmeisesti jälkitilanteesta Ismail Dahmanille näytettiin punaista korttia. Annettu rangaistuspotku kuitenkin karkasi Kiffenin onneksi reilusti maalin yli.

Ylivoimalla pelatessaan FC Espoo käänsi pallollisen hallinnan itselleen. Kiffen taisteli, mutta lopulta 67. minuutilla maalivahti Besart Mustafa joutui antautumaan Altin Zeqirin tarkan kaukolaukauksen edessä.

Kiffen haki tasoitusta alivoimaisenakin. Kentälle haettiin hyökkäysvoimaa vaihtamalla kentälle vuoron perään Kron Rexhepi, Kalle Kärki ja Shaggy Kimuenimeso. Kunnolliset maalipaikat jäivät kuitenkin uupumaan. FC Espoo puolestaan iski välillä vaarallisesti vastaan ja oli pariinkin otteeseen lähellä tuplata johtonsa.

Kotijoukkueen taistelu ei riittänyt pisteisiin, vaan ottelu päättyi 0-1. Se merkitsi Kiffenin neljättä peräkkäistä tappiota ja samalla valahtamista putoamisviivan alapuolelle.

Ensi lauantaina on edessä todellinen kuuden pisteen ottelu, kun Karjaalla on vastassa vain pisteen alempana vaaniva BK-46.