Kotiavauksessa tiistaina vastassa NJS

Kiffen palaa tiistaina kotiyleisön eteen Bollikselle kauden toisessa ottelussaan klo 19:00 alkaen. Myöhäisen kevään vuoksi kotikenttänä toimii poikkeuksellisesti Bolliksen uusi tekonurmi (Pallokenttä 1), aivan kotinurmen vieressä, Kisahallin päässä.

“Toivottavasti tarjoamme hyvää viihdettä ja hyvää futista”

Kiffenin kevät on sujunut pitkästä aikaa positiivisissa merkeissä. Winterliigan edetessä alkoivat pelilliset palaset napsahdella paikoilleen. Kun joukkue on samalla säästynyt isommilta loukkaantumisilta, on valmentaja Mako Tukiaisella positiivinen kokoonpanon valintaongelma edessä.

Kauden ensimmäisestä Kakkosen ottelusta Kuopiosta joukkue taisteli arvokkaan tasapelin kovalla kokoonpanolla liikkeellä olleen KuPS Akatemian vieraana, vaikkakin lisäajalla tullut KuPS:n tasoitus oli pieni pettymys. Suomen Cupissa joukkue on selvittänyt tiensä jo viidennelle kierrokselle – ensin kaatui KäPa rangaistuspotkukilpailun jälkeen, ja lauantaina joukkue haki selkeän 4-0-voiton FC Espoosta. Samalla joukkue sai pelituntumaa useammalle pelaajalle. Tappiottomien ottelujen putki venyi jo kuuteen otteluun.

Kahdesti FC Espoon verkkoon osunut Mauricio Hopsu lähtee tiistain kotiavaukseen luottavaisena.

– Hyvillä mielin tiistaita kohti. Kauden eka kotimatsi Bolliksella, laitetaan kunnon let’s go -meininki päälle alusta alkaen ja näytetään nurmijärveläisille, että olemme parempi joukkue.

Päävalmentaja Tukiainen odottaa tasaista koitosta.

– Edellisestä sarjapelistä on kulunut aikaa jo pari viikkoa, joten nyt on edessä ikään kuin uusi aloitus. NJS:aa vastaan on ollut tiukkaa pelata tässä vuosien aikana, ja varmasti tulee tiistainakin tiukka peli. Sinne vain Bollikselle nauttimaan “Maukan” sanoin let’s go -meiningistä. Toivottavasti pystymme tarjoamaan hyvää viihdettä ja hyvää futista.

Tiistain koitoksesta on varmuudella sivussa armeijan harmaissa oleva maalivahti Martin Kella. Isoja kysymysmerkkejä ovat Liam Lokake ja Valtteri Lohi. Rasmus Ruismäki kärsi pelikieltonsa Suomen Cupin ottelussa ja on jälleen valmennuksen käytettävissä.

NJS haastava vastustaja 

NJS on pelannut tällä kaudella Kakkosessa Mustien Hurmureiden tapaan yhden ottelun. Viime viikonloppuna joukkue kaatoi Klaukkalan tekonurmella lohkon ennakkosuosikkeihin nostetun Atlantis FC:n lukemin 2-0. Suomen Cupissa joukkue kohtasi Ykköseen nousseen JäPS:n häviten 1-4. Kuitenkin maaliodottamien valossa NJS oli molemmissa otteluissa parempi, mikä on huomioitu myös Kiffenin valmennuksen toimesta.

Vierasjoukkue on paperilla heikentynyt viime kaudesta. Pitkäaikainen ykkösmaalivahti, kapteeninnauhaa kantanut Otso Knuuttila, siirtyi Kehä I kainaloon, Ykkösessä pelaavaan PK-35:een. Hänen paikastaan kilpailevat Atlantiksessa viime kaudella esiintyneet brasilialainen Ramilson Almeida ja Aaro Reiniluoto. Viime kausien parhaan maalintekijän Miro Salmisen paluu Valkeakosken Hakaan on myös iso menetys, sillä hän viimeisteli viime- ja edelliskaudella yhteensä yli kolmanneksen NJS:n maaleista. Salmisen roolin paikkaajaksi valmentaja Teemu Savukoski suunnittelee oletettavasti loukkaantumisista kärsinyttä Akseli Lehtojuurta, joka siirtyi NJS:aan yhteistyöseura Gnistanista viikkoa ennen kauden alkua.

NJS on viime vuosina ollut haastava vastus Kiffenille, sillä historian viidestä Kakkosen kohtaamisesta NJS on voittanut kolme ja kerran on pelattu tasan. Viime kaudella Kiffen voitti Bolliksella 2-0, jolloin joukkue kaatoi NJS:n ensimmäisen kerran ja samalla teki toistaiseksi ainoat maalinsa sitä vastaan. Kauden toiseksi viimeisellä kierroksella tuulisessa Klaukkalassa NJS voitti tiukkojen vaiheiden jälkeen 1-0.

Viime kauden kohtaamisessa Bolliksella Kiffen voitti 2-0.

Tervetuloa Bollikselle!

Ottelu pelataan Bolliksen uudella tekonurmella (Pallokenttä 1) Kisahallin päässä.

Kahvio palvelee ottelutapahtuman ajan. Tarjolla limpparia, teetä, Kiffen-kahvia, Chef Sepon leipomia makoisia kahvipullia sekä grillistä tietenkin Wotkinsin makkaroita. Uudet Kiffen-kaulahuivit myynnissä hintaan 20 €.

Sisäänkäynti Bollikselle tuttuun tapaan Bolt Arenan päästä. Lipunmyynti sijaitsee kahviotilan kupeessa.

Liput: 8,00 € aikuiset / 5,00 € alennusryhmät. Ukrainan passin omaaville ilmainen sisäänpääsy (passi vaaditaan).

Maksutapoina korttimaksu tai käteinen.