Peik Koskinen vahvistamaan Kiffeniä: “Tulemme pelaamaan viihdyttävää futista”

Kiffenin hyökkäysosasto saa jälleen lisävahvistusta, kun viime kaudella Käpylän Palloa edustanut laitalinkki Peik Koskinen, 24, allekirjoitti kauden 2022 mittaisen pelaajasopimuksen Mustien Hurmureiden kanssa.

Koskinen pelasi juniorivuotensa KäPassa, ja hetkellisesti hän piipahti myös PK-35:n B-junioreissa. KäPan edustuksessa hän pelasi kaksi kautta, kunnes oli vuorossa vantaalainen Legirus Inter yhden kauden ajan Kakkosessa. Seuraavaksi tie vei neljäksi vuodeksi Yhdysvaltain yliopistosarjaan. Kesäisin hän pelasi Suomessa PK-35:ssä. Viime syksynä Koskinen palasi puolen kauden ajaksi kasvattajaseuraansa KäPaan.

Peikillä riittää luottoa uuteen joukkueeseensa.

– Meillä on hyvä joukkue ja hyvä meininki. Uskon, että tulemme pelaamaan viihdyttävää futista ja tarjoamaan yleisöllemme hyviä kokemuksia.

Useampikin pääkaupunkiseudun seura on tullut Koskiselle tutuksi, mutta nyt hän pelaa ensi kertaa joukkueessa, jonka kotiotteluiden näyttämönä toimii perinteikäs Töölön pallokenttä.

– Bollis on legendaarinen paikka. Siellä pitää pelata hyvää futista ja voittaa. Ainakin sitä olen tullut tänne tekemään, Koskinen päättää.

Tervetuloa Kiffeniin, Peik!