Perjantaina etkot Bolliksella!

Kevään kääntyessä kesäksi avautuvat myös oluthanat Bolliksella, kun yhteistyökumppanimme ETKO palvelee taas janoisia katsojia perjantaina NJS:ää vastaan!

ETKO Brewingin toimitusjohtaja Jan Grehn odottaa innolla Bolliksen kesäiltoja.

– Viime kesä oli vähän opiskelua, halusimme katsoa miten eri maut maistuvat boheemin stadilaisen Kiffenin kannattajille. Myös muutama olut oli saatavilla Kiffenin kotiotteluissa jo ennen kaupan hyllyjä. Nyt olemme paljon viisaampia ja uskon, että tänäkin kesänä Bolliksen yleisö saa nauttia laadukkaista oluista Mustien Hurmureiden peliä seuratessaan.

Jan Grehn ja ETKO isännöivät Mustia Hurmureita viime kauden päättäjäisissä.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman myhäilee tyytyväisenä kumppanuuden jatkumisesta.

– Haluamme kehittää edelleen ottelutapahtumiamme ja palvella yleisöä entistä paremmin. ETKOn palvelut saivat pelkkää kiitosta viime kaudella ja meidän tahtotila oli jatkaa sopimusta myös tälle kaudelle. Kevään säätilat ovat aina vähän oikukkaita, joten sovimme, että muutama ensimmäinen peli mennään ilman maltaita. Se oli ihan hyvä päätös, ensimmäisessä pelissä oli kaksi astetta lämmintä ja toisessa tuli sitten lunta vaakatasossa. Nyt on vihdoin kesäkelit, joten kylmät juomat varmasti maistuvat perjantaina Bolliksella. Ja ties mitä kivaa ETKOlta ilmestyy vielä kesän aikana.

PERJANTAIN AIKATAULU

Happy Hour 18-18.45
Kiffen – NJS 19.00

Tervetuloa maistelemaan!

ETKO on muuttanut uusiin tiloihin Keravalle Klondyke-taloon. Klondyke-talo sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Savion juna-asemalta ja osoite on Kumitehtaankatu 5, 04260, Kerava. Taproomin avajaisia vietetään lauantaina klo 11 alkaen. Suosittelemme kaikkia Kiffen-henkisiä suuntaamaan mestoille!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ETKO Brewing (@etkobrewing)