Perjantaina juhlitaan Ollia!

Kiffenin perjantain kotiotteluun Atlantista vastaan kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä esiotteluna pelataan maalivahti Olavi “Olli” Paavilaisen 75-vuotisjuhlaottelu. Ollin Dream Team saa vastaansa Suomen Maajoukkueen Kannattajien (SMJK) joukkueen. Ottelu alkaa klo 17.40 ja kestää 30 minuuttia.

Olli on mahdollisesti maailman vanhin aktiivisesti jalkapalloa kilpatasolla pelaavista konkareista, ja tälläkin kaudella ikinuori maalivahti on osallistunut Kiffen/2:n otteluihin Vitosessa. Lisäksi Olli pitää kuntoaan yllä useassa ikämiesjoukkueessa. Pelattuja otteluita vyölle on kertynyt reilusti yli 200 ja SM-mitaleita ikämiehissä 84 kappaletta. Suomen Maajoukkueen Kannattajien maalia Olli on vartioinut 25 kertaa, ja vuonna 2014 fanien EM-turnauksessa hänet valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

Jalkapallon pelaamisen lisäksi Olli on tuttu näky maajoukkueen otteluissa (229 ottelua) sekä suurissa kansainvälisissä turnauksissa, joissa nähtyjä otteluita on noin 150.

Kasvattajaseura: PK-50 Rekolasta. Lisäksi Olli on edustanut mm. seuraavia seuroja: HyPS, Ponnistus, ja Gnistan. Mustia Hurmureita Olli on edustanut vuodesta 2012 alkaen.