Pyry Korhonen jatkaa Kiffenissä – “Tavoitteena nousu Hurmuri-paidassa”

Kiffeniä kaudesta 2019 lähtien edustanut Pyry Korhonen jatkaa Mustissa Hurmureissa jälleen ensi kaudella. Korhonen on esiintynyt Kiffenissä ensisijaisesti puolustajana, mutta joskus myös laitalinkkinä.

Espoolainen Pyry aloitti jalkapallon pelaamisen aikoinaan LePassa, josta hän pari vuotta myöhemmin vaihtoi FC Kasiysiin. Sen jälkeen tulivat vuorollaan tutuiksi FC Espoo, EsPa, Legirus Inter ja JäPS. Lopulta tie vei Mustiin Hurmureihin, jossa hän on pelannut kaikkiaan 50 Kakkosen ottelussa ja tehnyt yhden maalin.

Jo neljännen peräkkäisen Kiffen-kautensa aloittava Korhonen tuntee Mustat Hurmurit jo perheekseen. Pelituntumaansa hän on pitänyt yllä talvella Someron Voiman futsal-joukkueessa.

– Kiffenissä sai jatkamaan iloinen Kiffen-henki ja mukavat pelikaverit, joiden kanssa on kiva puuhastella myös kentän ulkopuolella, Korhonen toteaa.

Haasteellisen viime vuoden jälkeen Korhonen odottaa tulevalta kaudelta paljon.

– Tavoitteena on tietenkin voittaa mahdollisimman monta peliä ja sitä kautta tavoitella nousua Hurmuri-paidassa. Haluamme myös viihdyttää Bolliksen yleisöä vauhdikkaalla ja iloisella taitofutiksella, jossa pallo liikkuu kaverilta toiselle nopeammin kuin Wolt-kuskit keskustan alueella.

– Toivottavasti pelipaidat eivät ole ihan yhtä kireät kuin viime vuonna, vaikka lihakset ovatkin kasvaneet entisestään, Korhonen velmuilee.

Pelaajasopimustilanne 24.1.2022

Maalivahdit
Axel Anderson
Niko Tervonen

Puolustajat
Valtteri Karlsson
Antti Korhonen
Pyry Korhonen
Dominic Savolainen

Keskikenttäpelaajat
Riku Heinonen
Severi Murto
Misael Rearte
Rasmus Ruismäki

Hyökkääjät
Samuli Heiska
Mauricio Hopsu