Reko Räsänen vahvistaa hyökkäystä: “Valinta oli helppo homma”

Kiffen on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Reko Räsäsen kanssa. Räsänen, 22, siirtyy Mustiin Hurmureihin Nurmijärven Jalkapalloseurasta.

Räsänen aloitti jalkapallon pelaamisen Helsingin Palloseurassa, josta hän siirtyi n. 12-vuotiaana HJK:hon. Klubi 04:n riveissä Räsänen pelasi kaudella 2018 muutaman ottelun verran Ykköstä, ja seuraavalla kaudella hän teki Kakkosen debyyttinsä. HJK:n organisaatiosta tie vei vuorostaan NJS:aan, jossa nuori hyökkääjä pelasi ensimmäistä kertaa kaudella 2020. Viime kaudella Reko kuului Palokärkien runkomiehistöön ja pelasi 21 Kakkosen ottelussa, joissa syntyi yhteensä viisi maalia.

Nyt Räsänen palaa jälleen Helsinkiin, jossa odottavat uudet haasteet. Kiffen on asettanut tavoitteekseen sarjanousun.

– Kiffenin valitseminen oli helppo homma. Alusta asti treeneissä on ollut kova tekemisen meininki ja tietynlainen äijämäisyys. Joukkueeseen on ollut helppo tulla sisään ja äijät ovat ottaneet hyvin vastaan. Tiesin myös seurasta paljon etukäteen, ja nautin siitä, että tavoitteet ovat korkealla, Reko kertoo.

– Ensi kaudella haluan auttaa Kiffeniä parhaani mukaan saavuttamaan tavoitteensa sarjassa. Omalta osaltani tavoitteenani on kehittyä pelaajana kaikilla osa-alueilla ja tietenkin tehdä paljon maaleja. Tällä porukalla on hienoa lähteä tulevaan kauteen!

Kiffenin päävalmentaja Mako Tukiainen on tyytyväinen Räsäsen kiinnitykseen.

– Reko tuo Kiffeniin nuoren, eteenpäin pyrkivän hyökkääjän. Nuoresta iästä huolimatta häneltä löytyy hyvin kokemusta miesten peleistä. Odotetaan mielenkiinnolla, millaisia tehoja Rekosta löytyy!