Riku Heinonen ja Samuli Heiska jatkavat Kiffenissä

Kiffen on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta kaudelle 2022, kun keskikentän pelinrakentajan roolissa viihtyvä Riku Heinonen ja yli 40 maalia Kakkosessa iskenyt Samuli Heiska jatkavat myös ensi kaudella Mustissa Hurmureissa.

Riku “Riksa” Heinonen kuuluu Järvenpään Palloseuran kasvatteihin ja on pitkällä urallaan edustanut Kiffenin lisäksi myös seuraavia seuroja: Klubi 04, MYPA, PK-35 Vantaa, EIF ja FC Espoo. Suomen nuorisomaajoukkeissa, Ykkösessä ja Veikkausliigassakin pelanneelle Riksalle alkava kausi on kolmas Kiffenissä.

– Viime kausi oli mikä oli, telakalla tuli oltua ihan riittävästi. Nyt on lääkärisetä antanut polveen puukkoa, ja tammi-helmikuussa pääsen sitten treenaamaan. Meillä oli viime kaudella jo hyvä jengi kasassa, ja on hienoa päästä jatkamaan Kiffenissä. Uskon, että jos joukkue pysyy kasassa ja saadaan homma toimimaan heti kauden alusta alkaen, niin varmasti tullaan taistelemaan viime kausia korkeammista sijoituksista. Mikä onkaan parempi tapa viettää kesää Stadissa kuin treenata ja pelata futista Bolliksen nurmella.

Samuli “Spige” Heiska on FC Espoon juniorikoulun kasvatteja ja pelasi tummansinisissä viisi kautta Kakkosta ennen Kiffeniin siirtymistään. Tuleva kausi on Spigen kolmas Kiffenissä. Viime kausi oli pelaajalle todella epäonninen, sillä kevään harjoitusottelussa tullut vamma piti hänet poissa pelikentiltä elokuuhun saakka. Sama vamma uusiutui vielä lokakuussa, ja tällä hetkellä Samuli odottaa leikkauspöydälle pääsyä.

Berliinistä Kiffenin pelaajien kauden päätösmatkalta tavoitettu Spige kommentoi jatkosopimustaan.

– Loistavat fiilikset sopimuksesta. Hienoa, että seurajohdolta riittää luottamusta vaikean kauden jälkeen. Mukava jatkaa hommia tutussa ympäristössä. Uskon, että saamme jalkeille kilpailukykyisen ryhmän, joka taistelee tulevalla kaudella kärkisijoista. Omana tärkeimpänä tavoitteena on olla täydessä pelikunnossa, kun Kakkosen kausi lähtee käyntiin.