Romy Nevalainen tuo vahvuutta puolustukseen

Puolustaja Romy Nevalainen, 20, siirtyy Kiffeniin yksivuotisella sopimuksella.

Romy Nevalainen on viihtynyt nuoren jalkapallouransa Itä- ja Koillis-Helsingissä PK-35:n ja FC Kontun paidassa. Kantakaupunkiin siirron taustoja kysyttäessä Romy pohtii hetken ja pamauttaa.

– Ihana lempinimi. Mustat Hurmurit sopii ainakin omasta mielestä komealle miehelle.

Romy on monipuolinen puolustaja.

– Pelipaikkana toppari kautta laitapakki. Pystyn pelaamaan muuallakin jos on tarvetta, mutta olen parhaimmillani noilla paikoilla. Tuon Kiffeniin lisää fiilistä ja vahvuutta. Ehkä vähän kokemustakin, kun olen pelannut pari astetta korkeammalla.

Romy pelasi kaksi kautta sitten Ykköstä 19 ottelun verran. Kuva: Mikko Mäkelä

Romy värvättiin Kiffeniin vähän erilaista kautta.

– Juttelin työkaverin kanssa futiksesta ja hän kertoi miehensä olevan Kiffenin maalivahtivalmentaja (Seppo “Sepi” Felt). Annoin luvan välittää yhteystiedot ja tässä sitä ollaan. Tulin sitten katsomaan millainen fiilis täällä on. Päätin heti ensimmäisten treenien jälkeen, että kyllä mä tänne jään.

– Nimien kanssa kesti hetki opetella. Saunaillan jälkeen olen päässyt hyvin sisälle joukkueeseen, Romy hymähtää.

16 päivää kotiavaukseen!

Bolliksella pelataan taas vähän yli kahden viikon päästä. 20. päivä klo 17.30 pelattavaan Kakkosen kauden ensimmäiseen kotiotteluun vastaan asettuu Atlantis FC Akatemia.

Nevalainen lähettää kannattajille terveiset ja kehottaa kausikorttiostoksille.

– Me halutaan viettää hauskoja kesäiltoja ja antaa Bolliksen katsojille sitä, mitä he tulevat hakemaan: hyvää futista ja fiilistä!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 kotiottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotipelin hinnaksi muodostuu 6,2 euroa. Hauskoja kesäiltoja Stadin parhaaseen hinta-laatusuhteeseen.