ROST & Co pienpaahtimo

ROST & Co. Kiffenin yhteistyökumppaniksi

Kiffenin kumppanuusverkosto laajenee entuudestaan, kun Lauttasaaressa toimiva pienpaahtimo ROST & Co. ja Kiffen sopivat pitkästä yhteistyöstä. Näin ollen ensi kesänä Kiffenin kotiotteluissa on tarjolla laadukasta ja vastuullisesti tuotettua luomukahvia.

ROST & Co. on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva pienpaahtimo, jonka nimi juurtaa paahtimesta ja sen ympärillä työskentelevästä ammattitaitoisesta paahtotiimistä. Paahtimo mahdollistaa ja tukee kestävän kehityksen kahviviljelyä ja -tuotantoa. Suurin osa ROST & Co. kahveista tulee Reilu kauppa- ja luomukahvin viljelijöiltä. Tällä hetkellä tuotannosta yli 80% on sekä luomu että Reilu kauppa -sertifioitua. Satokausi-sarjan kahvit ovat aina micro farming -tiloilta, ja hankinnat tehdään Direct Trade- tai pienraakakahvi-tukkureiden kautta.

Toiminnanjohtaja Janne Wikman on tyytyväinen uudesta kumppanuudesta.

– Olemme uudistamassa Kiffenin imagoa ja etsimme kumppaneiksemme aidosti stadilaisia pienyrittäjiä, joiden arvot kohtaavat Kiffenin arvomaailman kanssa. ROST & Co. on oiva kumppani meille, he tarjoavat varmasti valtavirrasta poikkeavia makunautintoja kahvin ystäville, ja uskon, että Kiffeniin kotiotteluihin valittu tumma maku tulee hurmaamaan kesällä. Perulaisten ja hondurasilaisten osuuskuntien pientuottajien kasvattamat kahvipavut on tuotettu luonnonmukaisesti, ja niillä on myös Reilu kauppa -sertifikaatti. Joten nauttimalla kahvia Kiffenin otteluissa tuet myös paikallista pienyrittäjää sekä Latinalaisen Amerikan pienviljelijöitä. Voit myös ostaa samaa kahvia vaikka lahjaksi niin kotiotteluistamme kuin myös lähiaikoina verkkokaupastamme.

ROST & Co. tarjoaa myös VIP-kausikortin omistajille 10% alennuksen kahviostoksista Kampin myymälässään, Fredrikinkatu 59.

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *