Samuli Heiska jatkaa piikissä: “Kiffenistä muodostunut koti”

Kiffeniä jo vuodesta 2020 lähtien edustanut Samuli Heiska viilettää joukkueen hyökkäyksessä myös alkavalla kaudella.

– Vaikea nähdä tällä hetkellä pelaavan muualla. Kiffenistä on muodostunut itselleni koti, Spige toteaa.

FC Espoosta Kiffeniin kaudeksi 2020 siirtynyt Heiska on Mustien Hurmurien viime vuosien parhaita maalintekijöitä, sillä hän on tehnyt Kakkosen peleissä seuralle yhteensä 13 osumaa. Avauskaudellaan hän osui heti kahdeksasti. Talvella 2021 sattunut ikävä loukkaantuminen piti miehen sivussa ison osan seuraavasta kaudesta, mutta hän teki kuitenkin tärkeän avausmaalin KäPan vieraana. Viime kaudella syntyi neljä häkkiä, joista kaksi oli voittomaaleja.

– Edellinen kausi jätti hieman kylmäksi. En ollut tyytyväinen viime kauden suorittamiseeni ja tuntui, etten yltänyt missään vaiheessa tasolleni.

Heiskan viime kauden avausmaali syntyi vierasottelussa KäPa Campuksella.

Kuluvalla harjoituskaudella on ollut havaittavissa tuttua Spigeä. Ysipaita on onnistunut treenipeleissä jo kolmesti, ja edellisessä pelissä Kontua vastaan Heiska teki Kiffenin kaksi ensimmäistä osumaa.

Isona syynä talven hyviin otteisiin on pitkästä aikaa ilman suurempia häiriötekijöitä sujunut treenaaminen.

– Tulevaan kauteen odotukset ovat korkealla. Olen pystynyt harjoittelemaan hyvin talven aikana, joten lähtökohdat tulevaan kauteen ovat erilaiset kuin vuosiin. Haluan pelata ehjän ja hyvän kauden, Spige toteaa.

Tätä näkyä tullaan näkemään lisää kaudella 2023.