Seppo Felt jatkaa maalivahtivalmentajana

Kiffen ja maalivahtivalmentaja Seppo “Sepi” Felt ovat tehneet kautta 2023 koskevan jatkosopimuksen. Näin Seppo aloittaa toisen kautensa Kiffenissä.

Kiffenissä pelannutkin Seppo kommentoi jatkosopimustaan.

– Mukava jatkaa Mustissa Hurmureissa. Mennyt kausi oli ensimmäinen valmentajana Kiffenissä, ja olen todella tyytyväinen valmennustiimin yhteistyöhön ja sen kehittymiseen kauden aikana. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kaudella 2023, toivottavasti samalla valmennusporukalla. Menneen kauden osalta olen tyytyväinen maalivahtien ja puolustuksen pelaamisesta ja pelitavan noudattamisesta, Seppo toteaa.

Sepon ensimmäinen kausi Kiffenin maalivahtivalmentajana oli tilastollisesti erittäin vakuuttava, sillä 28 kilpailullisessa ottelussa päästettiin vain 30 maalia.

– Nollapelejäkin kertyi mukavasti, kaikkiaan 11 kauden aikana. Samaa lähdetään tavoittelemaan tulevalla kaudellakin, muutama juttu kaipaa vielä talven treenikaudella kehittämistä. Ensi kaudelle katsastellaan mahdollista levennystä maalivahtirinkiin, mutta muistetaan että Axel Andersonkin palaa takaisin rinkiin kevään aikana. Ja uusia harjoitteitakin olen kehitellyt ensi kesäksi, maalivahtien osalta kiristetään vielä vähän ruuvia harjoituksissa, Seppo kertoo.

Toiminnanjohtaja Janne Wikman on tyytyväinen Sepon jatkosta.

– Seppo toi hyvää tekemistä maalivahtivalmennukseen ja asetti Oso Hautamon edelliskaudella laittaman riman vielä hieman korkeammalle. Harjoituskaudella puolustuksen ja maalivahtien välinen pelaaminen haki vielä uomiaan, mutta tosipelien alkaessa palaset loksahtivat paikalleen. Uskon, että ensi kaudella Kiffenin takalinjat ovat vielä piirun verran tiukemmat. Hienoa, että saamme jatkaa pitkälti samalla valmennustiimillä ensi kaudellakin. Joulukuussa aloitetaan avoimet try-outit, katsotaan mitä sieltä tarttuu haaviin.