Sunnuntaina kohdataan Honka Akatemia

Winterliiga jatkuu sunnuntaina Vantaan Korson Peakfin Arenalla, kun FC Honka Akatemia ja Kiffen ottavat mittaa toistensa talvikunnosta klo 12 alkaen.

Nuori ja vauhdikasta jalkapalloa pelaava Honka Akatemia aloitti Winterliigan maalittomalla tasapelillä KäPaa vastaan, ja viime viikonloppuna tuli 3-1-tappio GrIFK:lta. Joukkueen kokoonpano elää varmasti vielä keväällä paljonkin, sillä parhaimmat pääsevät kokeilemaan vauhtiaan edustuksen mukana. Tämä taas takaa sen, että pelikentällä asennetta ei varmasti pelaajilta puutu.

Asennetta olisi hieman kaivattu viime viikonloppuna Kiffenin pelaajiltakin. Aneeminen ja haluton esitys TiPS:aa vastaan päättyi ansaittuun tappioon. Toki poissaolojen määrän laskemiseen tarvittiin kahden käden sormet. Asenteen puutteeseen se ei kuitenkaan saisi vaikuttaa. Sunnuntaina poissaoloja on taas runsaamman puoleisesti, kun talven lomat ja pandemian viimeisen aallon rippeet pudottavat useamman pelaajan kokoonpanosta. Samalla kun harjoitusrinkiä on kavennettu, penkille ei taida montaa vaihtoehtoa jäädä.

Ottelustriimiä voi seurata Kiffen TV:n YouTube-kanavalla.