Talviliiga käyntiin sunnuntaina

Kiffenin kauden ensimmäinen harjoitusottelu ja samalla Winterliigan ensimmäinen peli pelataan sunnuntaina klo 12 alkaen Vantaan Korsossa PeakFin Arenalla KäPaa vastaan. Pyydämme huomioimaan että vallitsevien rajoitusten vuoksi otteluun ei ole sisäänpääsyä yleisölle.

Kiffenin marraskuussa alkaneesta tryoutista on vielä parhaimmat mukana treeniringissä ja he tulevat saamaan nyt näyttöpaikkansa ison kentän pelissä. Sen lisäksi tryoutille on tammikuussa liittynyt muutama uusi ehdokas, joilla on pelaajauraltaan kokemusta reilusti myös liiton sarjan otteluista. Kaiken kaikkiaan kymmenkunta pelaajaa pukee sunnuntaina päälleen ensi kertaa Kiffenin paidan. Lisäksi vastuuta tulee saamaan osa viime kauden miehistöstä. Varmuudella poissa ovat Riku Heinonen ja Samuli Heiska, jotka ovat talven aikana vierailleet leikkauspöydällä.

Myös KäPa tulee sunnuntain peliin harjoitusottelu-asenteella. Joukkueen valmennuskolmikko on muuttunut kokonaan viime kauteen verrattuna ja uusi valmentaja Jordi Aluja marssittanee kentälle nuorekkaan, mutta varmasti nälkäisen joukkueen.

Kiffenin mediatiimi pyrkii saamaan ottelusta myös historiansa ensimmäisen livestriimin, tiedotamme siitä ennen ottelun alkua sekä sosiaalisen median kanavillamme että myös kotisivullamme. Joten muista pysyä kuulolla!