Tänään PKKU – livenä instat.tv

Kiffenin preseason lähestyy loppua ja tänään Winterliigan viimeisessä ottelussa vastaan asettuu viime kauden pahin painajainen – PKKU. Kaksi ottelua ja nolla pistettä, yhtä heikosti Kiffen pelasi vain lohkovoittaja JäPSiä vastaan.

Nyt kuitenkin katse on suunnattu uuteen kauteen ja viime kauden ilon ja pettymysten hetket nollattu. Valmennuskolmikko Tukiainen-Wahlstedt-Felt ovat saaneet vimme viikolla nauttia kohtuullisen hyvästä harjoitusryhmästä, pikkukolhujaan parantelevat tänään Murto&Hopsu, Iloisia uutisia viime viikolla oli toppari Savolaisen paluu harjoitusvahvuuteen.

PKKU on osoittanut hyvää kevätkuntoa, Winterliigan viimeisissä otteluissa tappion karvasta kalkkia ovat saaneet maistella HPS, KäPa ja GrIFK. Pinnoja kasassa yhdeksän ja Mustien Hurmureiden tavoite onkin tänään napata kolme pinnaa ja nousta maalierolla PKKUn ohitse.

Ottelu alkaa Vantaan Korson PeakFin Arenalla klo 12:00 ja se striimataan suorana instat.tv kautta. Itse striimi on ilmainen mutta sivuston käyttö vaatii rekisteröitymisen. Toivottavasti tällä kertaa päästään eroon viime otteluissa esiintyneistä pätkimisistä, mediatiimi kokeilee tänään hieman kevyempää kuvauskalustoa. Ottelutallenteen ja ottelun kohokohdat voi katsoa jälkikäteen samassa osoitteessa.